Moroşanu a făcut show total la „Dansez pentru tine“

Luptătorul de K1 ieşean, Cătălin Moroşanu, a fost sarea şi piperul finalei ediţiei din acest an a emisiunii „Dansez pentru tine“, de la ProTV.

Cătălin, împreună cu coregrafa Andra Gheorghe, au încins spectatorii, la început, cu un dans ţigănesc, după care cei doi au dansat pe o melodie din ţara Oaşului.

La final, dansul celor doi a fost întrerupt de Willmark, care era să o încaseze de la cel mai tare luptător de K1.

Brazilianul, naturalizat român, a scăpat de-abia după ce a fost folosit drept bară de streeptease de către Andra Gheorghe, sub privirile încruntate ale lui Cătălin, care până l-a urmă s-a ales cu nota zece din partea juriului, dar mai ales din partea publicului.

„Iar am rupt stilu’! Era normal să fim lideri de audienţă! Am făcut show, ce să mai…“, ne-a spus Cătălin după ce a încins ringul de la emisiunea difuzată de ProTV.

A câştigat sezonul al IX-lea

Pentru Cătălin, prezenţa la „Dansez pentru tine“ nu a fost o premieră. În urmă cu două sezoane, „Moartea din Carpaţi“ a demonstrat că se pricepe la dans la fel de bine cum o face în ring. Împreună cu Magdalena Ciorobea, Cătălin a câştigat marele premiu al ediţiei a IX-a a concursului „Dansez pentru tine“, în valoare de 60.000 de euro.

Şi atunci, ca şi săptămâna trecută, Cătălin a înnebunit juriul cu dansul său ţigănesc şi cu pălăria lui norocoasă.

Cu 13. 814 voturi, echipa formată din Moroşanu şi Magda s-a situat pe locul întâi.

“Nu mă aşteptam să ajung în finală, am zis că o să ies în prima lună pentru că nu am nicio treabă cu dansul. Am pus suflet în toate dansurile. Ca să câştigi un concurs trebuie să te implici emoţional, să fii trup şi suflet pentru partenerul tău”, a spus atunci Cătălin.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *