Motivele pentru care fost schimbat Bebe Cotimanis de la „Românii au talent”

Bebe Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu la pupitrul emisiunii „Românii au talent”. Pe Cotimanis „l-a trădat” faptul că, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, a fost prea „cuminte”.

Bebe Cotimanis a fost înlăturat de la emisiunea „Românii au talent”.  „A contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”, a fost explicația oficială a trustului PRO.

Se pare însă că au existat câteva motive întemeiate pentru care a fost preferat Florin Călinescu în locul lui Cotimanis. Producătorii emisiunii aveau nevoie de un „bum” mediatic și cel „sacrificat” a fost actorul.

„Andra și Andi Moisescu nu puteau fi înlocuiți, întrucât sunt de la început în juriul emisiunii și au parte de o popularitate mare. Mihaela Rădulescu a fost oprită pentru că stârnește controverse și produce implicit audiență, iar cel care a rămas a fost Cotimanis”.

Aceeași sursă a adăugat: „Pe Cotimanis l-a costat faptul că a stat prea ‘în banca sa’. Ca notorietate nu s-a putut lupta cu Răduleasca și va rămâne în trustul PRO, dar nu ca jurat la ‘Românii au talent'”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *