Mursa a lăsat baltă Poliţia Municipiului şi s-a făcut ofiţer DNA

Mursa Lucian

Mursa Lucian

Jale mare printre brunetele, roşcatele dar şi blondele cele frumoase şi sexoase de la Poliţia Municipiului Iaşi. Şeful cel mare, comisarul Lucian Mursa, în vârstă de 37 de ani, părăseşte definitiv instituţia în favoarea unui post mult mai liniştit, mai călduţ şi mai bine plătit din cadrul Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Surse din procuratură şi poliţie susţin că Mursa ar fi făcut recent o cerere pentru a fi mutat la DNA Iaşi, pe un post de ofiţer judiciar, această solicitare fiindu-i ca şi aprobată. Aceleaşi surse credibile ne-au mai informat că fostul şef al Poliţiei Municipiului şi-a dorit de mai mult timp să presteze pentru instituţia care luptă împotriva marilor corupţi, dar abia acum a găsit momentul prielnic.

Deşi Mursa a primit aviz favorabil, transferul său către DNA Iaşi se va produce abia după plecarea la Bucureşti a ofiţerului Tiberiu Prisăcariu. Acesta din urmă va lucra se pare în structura centrală a Direcţiei Generale Anticorupţie sau Direcţia Naţională Anticorupţie, urmându-şi în acest fel soţia, Cornelia Prisăcariu, în Capitală, unde aceasta ocupă postul de inspector în cadrul Inspecţiei Judiciare.

Prin plecarea la DNA a lui Mursa, postul de şef al Poliţiei Municipiului Iaşi a devenit extrem de „vânat“ de oportunişti. Printre numele vehiculate ce trag sfori şi curmeie pe la Bucureşti se numără ofiţerii Iulian Bosnosanu, adjunctul de la Secţia 5 Poliţie, Romică Albu, şeful Secţiei 4, şi, nu în ultimul rând, Liviu Zanfirescu, fostul comisar- şef al IPJ Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *