Navobi a obţinut primul punct în campionat

Adrian Ambrosie

Adrian Ambrosie

În etapa a VII-a a Seriei Est a Campionatului Naţional de Fotbal Feminin, echipa ieşeană Navobi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe teren propriu în compania ultimei clasate, Viitorul 2010 Buzău.

A fost primul punct obţinut de echipa patronată de Adrian Ambrosie, formaţie care a fost formată în această vară. Şi adversarele ieşencelor sunt debutante în prima ligă, cele două grupări întâlnindu-se şi acum o lună şi jumătate, tot pe Stadionul „Tepro“, dar în Cupa României. Ieşencele s-au impus atunci categoric, cu scorul de 5-0.

„Echipa noastră a avut numeroase ocazii, însă nu am reuşit să înscriem. Dăscăleanu a nimerit bara în minutul 40, Petria a ratat de două ori din poziţia de singură cu portarul, iar Ceauşu a avut trei ocazii, tot rămasă singură cu portarul. Mai avem mult de lucru, având în vedere că noi avem doar patru luni de când jucăm împreună“, a spus Adrian Ambrosie.

Şansa formaţiei ieşene este că în acest an nicio echipă nu va retrogada, astfel că au la dispoziţie mai bine de jumătate de an pentru a forma o echipă puternică.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *