Nelson Mondialu, dezvaluire INCENDIARA despre Oana Zavoranu: „Am bombardat-o de m-au luat toate caldurile”

Frumusetea Oanei Zavoranu a facut noi victime. Bruneta a intrat in vizorul unuia dintre cei mai mediatizati barbati ai zilei. Nelson Mondialul nu si-o poate scoate din minte si are vise umede cu ea. Acesta a povestit totul, fara perdea!

Ieri, Nelson Mondialu a pus pe jar o tara intreaga si a devenit brusc personajul momentului. Acesta a fost suspectat ca ar fi vrut sa il atace pe vicepresedintele american Joe Biden si a fost dus direct la sectie.

Dupa ce a depasit acest moment si lucrurile s-au clarificat, interlopul si-a facut aparitia intr-o emisiune TV de la Antena 1, unde, in stilul sau caracteristic, a fost din nou in centrul atentiei.

Oana si Nelson Mondialu au dansat impreuna la Antena 1

Oana si Nelson Mondialu au dansat impreuna la Antena 1

La un moment dat, acesta a facut o dezvaluire de natura intima. Se pare ca nutreste o mare pasiune pentru Oana Zavoranu, pe care o viseaza in patul lui.

Cei doi au facut senzatie in platoul Antenei 1

Cei doi au facut senzatie in platoul Antenei 1

„E o femeie de bani gata, pacat de inconstientii care o lasa. Oana e o femeie, pacat de idiotii care o lasa. Am avut un vis cu Oana, in care o bombardam. M-am trezit ud leaorca. M-au luat toate caldurile”, a spus acesta.

Bruneta nu a parut deloc deranjata de aluziile acestuia, ba mai mult, a inceput sa rada cu pofta la spusele lui, luand totul ca pe o…fantezie de-a acestuia. In plus, nu a refuzat nici sa danseze cu el.

Oana a dansat alaturi de Nelson Mondialu

Oana a dansat alaturi de Nelson Mondialu

Este o femeie foarte curtata

Oana Zavoranu este constienta de calitatile sale, iar barbatii roiesc in jurul ei. De cand a divortat de Pepe, bruneta nu duce deloc lipsa de admiratori, insa, este destul de pretentioasa la acest capitol, asa ca nu oricine poate ajunge la bratul ei.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *