Nesimţire care te lasă ca la… stomatolog: Taxă de reclamaţie la Colegiul Medicilor Dentişti!

Aşa cum corb la corb nu-şi scoate ochii, tot aşa, nu ştiu câţi dintre dumneavoastră aţi văzut vreun medic judecat ca la carte de colegii de breaslă, atunci când a dat, cum se zice, cu bisturiu-n gard. Cel puţin asta e percepţia bârfitorilor despre tot felul de colegii de disciplină şi de corectitudine ale purtătorilor de halate albe, care nu acceptă încă faptul că orice ban primit de la pacient în buzunarul larg deschis se numeşte şpagă, iar orice pansament uitat în burta pacientului ori diagnostic pus greşit se numeşte malpraxis.

dentistCând eram gata-gata să acceptăm şi noi faptul că un medic bun care-ţi face inima să bată la loc nu face toţi bani din lume, ne-a atras atenţia o altă informaţie, venită tot din zona doftorimii. De această dată este vorba despre medicii dentişti care, după cum v-aţi prins, au şi ei staborul lor, Colegiul Medicilor Dentişti pe numele lui. Nu ştim exact cu ce se ocupă, dar ne-am ofuscat rău de tot când am auzi că, dacă vrei să depui o reclamaţie la acest măreţ organism, iar asta să fie şi băgată în seamă, atunci trebuie să scoţi din buzunar o taxă de 600 de leuţi noi. Cu alte cuvinte, te duci matale să faci o obturaţie de canal sau un detartraj, ca tot omul, iar dacă nu eşti mulţumit de serviciile medicului, plătit regeşte, bineînţeles, că serviciile astea nu se decontează niciunde, trebuie să mai plăteşti o dată, ca să-l reclami la colegii lui de breaslă.

Noi, unii, nu ştim cum se numeşte treaba asta în termeni profesionali, dar credem că îi putem pune direct eticheta de nesimţire. Iar pentru cei care nu au bani de taxă de reclamaţie la Colegul Felcerilor Dințari, vă aşteptăm cu drag la rubrica „Bârfiţi aici”. Că la noi e gratis şi, fiţi siguri, dacă a intrat vreun trădător de-al lui Hipocrat în mâinile noastre, nici apa Iordanului nu-i mai albeşte halatul…

Căţeaua cu dinţi de oţel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *