Next Diva trage ţepe sau e în faliment?

Preselecţia de la concursul Next Diva, lansat de către Euforia TV s-a lăsat cu victime. Cel puţin la Iaşi, unde două tinere fete au fost lăsate pur şi simplu de izbelişte, după ce li s-a promis marea cu sarea.

Alina şi Andreea au participat cu entuziasm la preselecţia regională a competiţiei. După ce au trecut prin probe de foc şi au fost denumite drept demne de a fi candidate la titlul de „divă a showbizz-ului românesc”, acestea au început pregătirile (pentru cantonament, desigur).

Şi, astfel, a început shopping-ul: rochii, pantofi, fustiţe şi bluziţe pentru a impresiona juriul. Una dintre ele a apărut chiar la o emisiune TV locală, spunând cât de mult îşi doreşte să câştige titlul şi ce fericită este că va sta în preajma unor vedete de aşa anvergură, cum ar fi Andreea Bănică (cântăreaţă), Tonkins Anderson (coregraf) şi Dan Boerescu (editor site Bucătărescu).

Fetele ţineau permanent legătura cu realizatorii emisiunii, care le anunţau orice detaliu despre pregătirile pe care ar fi trebuit să le facă.

Dezamăgire profundă, însă! Cu o zi înainte de plecarea lor, acestea au primit un mail oficial prin care erau anunţate că nu vor mai participa la competiţie. Se pare că cei de la „Next Diva” renunţau la toate fetele care… „nu locuiau în Bucureşti”.

„Şi-au bătut joc de noi”, ne-au spus fetele, deziluzionate.

Acest incident nefericit ar putea fi determinat de două cauze: ori realizatorii emisiunii au rămas fără fonduri, ori au fost alţii cu pile mai puternice ce i-au determinat să renunţe la tinere pline de potenţial. În cazul din urmă nu ar trebui să ne mai mire dacă cea care va câştiga este hotărâtă încă dinaintea începerii concursului, ca în multe cazuri din competiţiile de acest gen.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *