Nici soția nu-l mai recunoaște! ”Meme a fost la mânăstire și a jurat că…”

Au trecut câteva zile de când Mihai Stoica a fost eliberat din închisoare, după aproape doi ani de detenție.

În luna martie a anului 2014, șapte nume puternice din fotbalul românesc au fost condamnate la ani grei de închisoare cu executare, în “Dosarul Transferurilor”. Penitența nu i-a priit deloc fostului director executiv al Stelei, mai ales că a avut și probleme financiare mari. Pentru ca timpul să treacă mai repede și pentru ca pedeapsa să i se reducă a scris câteva cărți, a muncit opt ore pe zi și a făcut sport. Au existat zvonuri conform cărora Meme ar fi avut și ceva probleme cu ceilalți deținuți, însă acesta nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile. Pentru că a ispășit o treime din pedeapsă, directorul Stelei a fost eliberat. La ieșirea din penitenciar, el a fost așteptat de fiica lui, Teodora, dar și de iubitul acesteia,Dan Petrache, fiul milionarului Adrian Petrache, zis și Șefu’.

Meme s-a recules după eliberare la mănăstire

Meme s-a recules după eliberare la mănăstire

Este un om cu adevărat schimbat!

După ce s-a odihnit, Mihai Stoica a vrut să își revadă rudele, dar și prietenii. La nici 24 de ore de la eliberare, fostul director executiv al Stelei a mers la mănăstire, acolo unde a dorit să se reculeagă singur.

Mihai Stoica s-a întors total schimbat din închisoare

Mihai Stoica s-a întors total schimbat din închisoare

Apropiații acestuia susțin că Meme a ieșit total schimbat din închisoare: ”Are fața mai luminoasă, nu mai e încruntat, nu mai e nervos. Nici măcar o dată în viață nu l-am văzut atât de calm, de liniștit, de senin. Întotdeauna a crezut în Dumnezeu, dar nu l-am mai văzut atât de credincios. Nu mi-am imaginat că îl voi vedea vreodată așa. Am înteles că s-a întors în casa mamei fiicei sale, de care a divorțat. Cât timp el a fost în închisoare, Corina i-a fost alături pas cu pas, iar asta l-a făcut, probabil, să își dea seama că nu exista nimic mai important în viață decât familia”, a declarat un apropiat al lui Meme

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *