Nimeni nu a stiut ASTA! Ce spune Raduleasca despre contrele cu Andra de la „Romanii au talent”

Cel de-al cincilea sezon Românii au talent a debutat vineri la PRO TV. Telespectatorii au avut parte de un show de talente incredibile, dar şi de reacţii incendiare venite din partea juraţilor.

Cele mai multe controverse, însă, au născut reacţiile şi comentariile Mihaelei Rădulescu la trei dintre numerele prezentate în ediţia de vineri seară. Numărul de gimnastică ritmică prezentat pe scenă de către trupa Diamond Duo a fost unul dintre preferatele juratei. Mihaela a simţit oportun să le dea un sfat  celor două fete, pentru a se putea ridica la înălţimea aşteptărilor. Remarca ei insa, a creat controverse in randul publicului.

Nu multi au privit cu ochi bun critica Mihaelei Radulescu asa ca, vedeta a incercat sa le explice oamenilor, de ce a facut acele remarci.

„Eu, Andra, Andi şi Bebe suntem 4 personalităţi complet diferite şi nu avem de fiecare dată păreri similare. Poate par uneori mai dură, dar prefer să nu mă ascund şi să spun de fiecare dată ceea ce gândesc. Aşa procedăm cu toţii şi, după reacţiile stârnite, pare că toţi cei implicaţi ne facem treaba perfect la locul de muncă”, a spus Mihaela Radulescu.

S-au contrat din cauza „gimnastelor grase”

Vineri seara, Andra si Mihaela Radulescu nu au cazut de acord asupra unui numar de gimnastica. Cele doua concurente au fost aspru criticate de Mihaela Radulescu. „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus jurata uneia dintre fete.

De cealalta parte, Andra a sarit in apararea gimnastelor. „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”, a susţinut Andra la Pro Tv.

Atunci, Mihaela a tinut sa isi sublinieze punctul de vedere. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”, a spus atunci jurata.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *