„Noul Hagi” calca pe urmele… „Printului” Cristea! Stelistul Gabi Iancu s-a cuplat cu una dintre cele mai sexy femei din Romania

A venit la Steaua la pachet cu supranumele de „noul Hagi” – fiind numit asa chiar de fostul lider al Generatiei de Aur -, insa, treptat-treptat, Gabi Iancu a reusit sa se transforme in urmasul de drept al lui Adrian Cristea.

La fel ca si „Printul”, fostul mijlocas al Viitorului Constanta s-a transformat radical odata cu transferul in Bucuresti. Din pacate, a urmat exact aceeasi reteta: viata de noapte din plin, fotbal… mai putin!

O reteta a depravarii sportive din care, bineinteles, femeile sunt nelipsite, dovada fiind si ultima cucerire a lui Gabi. O „bomba sexy” in adevaratul sens al cuvantului.

Proaspata iubita a mijlocasului Stelei se numeste Anca Negoescu si este unul dintre cele mai sexy manechine din Romania, tanara fiind inzestrata cu un chip angelic, dar si cu niste forme ispititoare.

Iar junele de 20 de ani – aflat in concediu mai mult de nevoie decat de voie, dupa accidentarea grava suferita la sfarsitul lunii septembrie – a cazut in ispita seducatoarei bruneta, dovada fiind o serie de fotografii cu Gabi si Ianca, postate pe Facebook.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul iubitei lui Lucian Filip – colegul lui Iancu de la Steaua – si, pana acum, povestea lor de dragoste merge ca pe roate. Ramane insa de vazut ce le va aduce noul an…

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *