EXCLUSIV! Pur si simplu fabulos! Gigi Becali a mers ieri la mall si a facut un adevarat spectacol cu lumea din jur!

Cetatean: „Nea Gigi, tu esti? Ti-au dat drumul? Becali: „Nu sunt eu, ma, e Bendeac!!!!” A plecat in aplauzele asistentei

 media_141992862640871900Gigi a primit 5 zile de libertate si s-a intors in Bucuresti, ca sa fie alaturi de familie in aceasta perioada de Sarbatori. Becali a incercat sa ajunga acasa in mare secret si sa se ascunda de presa… de teama ca nu cumva sa dea vreun interviu si sa aiba din nou probleme cu sefii Penitenciarului Poarta Alba. De aceea, seful Stelei nu a stat in Pipera, ci la „palatul” din Aleea Alexandru.

Cu toate ca a vrut discretie totala, intr-una din zile Gigi nu a mai rezistat si a mers la un mall din Bucuresti. Acolo, in centrul comercial, Becali a facut un adevarat show cu lumea din jur. „Cand l-am vazut pe Gigi cu Lutu nu mi-a venit sa cred. Era binedispus si cu chef de viata. A mers la supermarketul din mall si a cumparat mancare si bautura. Sa-l vezi pe Gigi cum cara singur sacosele! Apoi s-a oprit in mijlocul mall-ului si a facut un adevarat show. A ras si a glumit cu toti care doreau sa faca poze cu el. Cea mai tare faza a fost atunci cand a venit la Gigi un barbat si i-a cerut sa faca poza cu el. Respectivul l-a intrebat de mai multe ori pe Becali daca este el sau este vreo sosie de-a sa. Gigi i-a dat o replica geniala si i-a zis barbatului, in hohote de ras, ca nu este el, ca este Bendeac”, ne-a marturisit unul dintre angajatii mall-ului. Seful Stelei a profitat de aceasta ocazie si si-a achizitionat din centrul comercial mai multe haine.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *