Nu-ți crezi urechilor dacă auzi de ce s-a apucat Andreea Mantea când stătea acasă!

Bruneta a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune despre ceea ce a făcut în perioada când stătea acasă, înainte de a reveni pe micile ecrane în postură de prezentatoare TV.

Andreea Mantea are motive să sară în sus de bucurie. pe lângă faptul că este mămica unui băiețel frumos foc, lucrurile au început să se așeye foarte bine pentru ea și în plan personal.

bruneta a revenit pe micile ecrane în postura de prezentatoare a unui show de noapte de la Kanal D, acolo unde a mai fost și în urmă cu câțiva ani.

Miercuri, la numai o zi după revenirea sa pe „sticlă”, Andreea Mantea a fost invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut o dezvăluire neașteptată.

Ea a mărturisit că a ajuns să se apuce de croșetat în perioada în care stătea acasă.

„La un moment dat am început să croșetez, am făcut niște totoșei…Doamne, dacă îi vezi! Frumoși rău de tot! Cu andrelele știu, am învățat și cu croșeta, e perfect! Dar… tot nu era ok”, a afirmat Andreea Mantea.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă TV. De-a lungul anilor, ea a înnebunit bărbații cu aparițiile sale incendiare. A trăit o poveste de dragoste cu artistul Ștefan Stan, care a și cerut-o de nevastă, însă cei doi nu au mai ajuns la altar. Bruneta are un băiețel dintr-o relație pe care a avut-o cu un cunoscut luptător de MMA.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *