Nutz Reintegratu’ a primit rolul principal în filmul „A Beautiful Mind”

Se pare că veștile de la București ajung la noi mai repede decât unele din Iași. Mai ales că ziarul nostru e dat din mână-n mână de lefegiii Garnizoanei Naționale de Cărări, Poteci, Pârtii, Ulițe și Podețe. Bașca, cică se vinde, la negru, pe sub mână, deși noi îl dăm gratis pe piață. Carevasăzică, interesul tuturor e îndreptat acum și aici spre soarta celui mai mare pilos reintegrat ca șef sinecurist la Traiectoria de Ulițe și Podețe ale Regiunii, un turnător deosebit pe numele lui Nutz.

Se vrea jmecher şef
Vă ziceam în numărul trecut că jmecherul ăsta cu carnet de pierdeleu e sub anchetă internă pentru niște deconturi fictive de mii de euroi pe care i-ar fi băgat relaxat în buzunare pe semnăturile și ștampilele unora care n-au nicio treabă să aprobe deconturi. Asta e speța, pe scurt. Nutzulică ăsta se pare că n-a înțeles gravitatea faptelor cam penale pe care le-a făcut. Adică, ca orice jmecher-dă-jmecher mai vrea un cap de acuzare la dosărel. Așa că s-a apucat de trafic de influență și sapă la București să fie pus șef total la Traiectoria asta Regională. Deci, v-ați prins că omușteanul e dus rău la mansardă. Adică, faci matrapazlâcuri, dai cu jula, bagi la buzunar ce julești, te prind ăștia ai tăi cu rața furată-n gură, iar tu tragi sfori să fii pus director general. Culmea e că ața de care se agață Nutz are un nume tare cunoscut, că fuse cândva menistru, anume sindicalistul de renume național Mitriță.

Minte sclipitoare
Numai că și ăsta e într-o panaramă cât casa, că-l vor procurorii trimis în tabăra națională „La Mititica”. Acuma, vine cireașa de pe tort, iar o legiune de doctori de la Socola deja au și plecat cu ambulanța spre reședința pilosului nostru: Nutz i-ar fi promis lui Mitriță că-l scapă de sejurul în stațiunea „La Mititica” dacă-l face director regional unic și plin. Acum v-ați prins ce „beautiful mind” (adică minte sclipitoare, în traducere liberă) zace în țeasta lui Reintegratu’? Deja în fișa medicală care se scrie de către doctorii specializați în boli ce produc veselie fără frână e menționat că Nutz suferă de sindromul Căktălin Woiku (ăla care credea că învârte pe degete magistrați și procese) plus un diagnostic de hiper-capacitate supra-funcțională degajată din fantezie intensă cu propriul ego și anomalie identitară cauzată de tendința de schimbare a subiectului în actorul Russell Crowe. Căci, da, este adevărat, Nutz Reintegratu’ a primit rolul principal în filmul „A Beautiful Mind” care se toarnă în studiourile din Bucium, pe partea dreaptă cum mergi spre Vaslui, unde accesul se face doar pe bază de card, căci acolo ușile nu au clanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *