O nouă aroganţă marca Mihaela Rădulescu: „Vreau, pot şi asta-mi place cel mai mult la viața mea”

Mihaela Rădulescu (45 ani) iubeşte viaţa şi o trăieşte din plin. Nu-i pasă că este arătată cu degetul, pare dispusă mereu să o ia de la capăt, indiferent de controverse şi riscuri. După scandalul iscat de declaraţiile homofobe făcute, diva de Monaco vorbeşte din nou. Şi o face aşa cum îi şade bine unei vedete, scoţând în prim plan cele mai noi proiecte.

Mihaela Rădulescu s-a apucat de pilotaj. Nu de ieri de azi. Fosta prezentatoare TV face cursuri de pilotaj de câteva luni, cel mai probabil după ce l-a cunoscut pe noul ei iubit, paraşutistul Felix Baumgartner.

mihaelaradulesculectiipilotaj

„Când voi fi mare, o să mă fac pilot de elicopter. Am visat să pilotez….orice zboară de când eram copil și mă plimba bunică-miu cu avioane utilitare, pe la Bacău – fusese pilot militar – uite că am ajuns în punctul în care pot să …încerc. Da’ știți de ce ? Pentru că pot :))) Pentru că vreau. Pentru că mi se pare senzațional să fii din nou în clasa întâi, în orice domeniu. Pentru că nu e imposibil, chiar dacă trebuie să am răbdare vreun an, căci nu am timp decât…. pe sărite.  Asta-mi place cel mai mult la viața mea – că pot să deschid sertare pline de vise și să aleg de acolo ce vreau musai să încapă în această viață, fără să mai tot jelesc despre cât de tare mi-aș fi dorit să fac asta sau aia. Vreau să zbor,învăț să zbor.

mihaelaradulesculectiipilotaj1

Ideea e că dacă vrei foarte tare ceva, bănuiesc că știi că n-ajunge doar să te rogi, să te echipezi, să-ți faci selfie-uri sau să vorbești prea mult despre asta – trebuie să vrei pe bune, învățând, de la zero, TOT. Asta fac de câteva luni, nu de ieri și am zis că e momentul să vă zgândăresc și pe voi, dragi prieteni. Să vă împing către sertarele voastre cu vise. Dacă au ruginit, e și mai clar că trebuie să le deschideți cu orice risc”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu a avut, de-a lungul anilor, relaţii cu bărbaţi celebri din România. În prezent este combinată cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *