Oajdea vrea să dea sarmalele de Sărbătorile Iaşului, pe corturi sociale

Daniel Oajdea

Daniel Oajdea

Neîmblânzitul, neprihănitul şi mereu zburlitul apatrid, pentru care nu există graniţe politice să-l cuprindă, Daniel Oajdea pre numele său de răzvrătit, începe să se lăbărţeze precum un eschimos sub plapumă. Cu cât plapuma e mai mică, cu atât haiducului Oajdea nu-i este nici frig, nici frică.

După năzdrăvăniile din Parlament, la tribuna căruia a fost huiduit la scară deschisă, acesta s-a retras cu coada între picioare la Iaşi, nu atât pentru a i se ridica orice sprijin, ci pentru a deversa tot felul de prostii. De exemplu:

„Se cheltuie prea mulţi bani pe nimicuri. Nichita aruncă firimituri în stânga, mai puţin în dreapta, şi nu se vede nimic. Propun ca de Sărbătorile Iaşului să nu se mai dea sarmale, iar din banii economisiţi să înceapă să se construiască locuinţe sociale pentru tineri. La fel, să nu se mai dea nici artificii”, a spus Oajdea.

În faţa acestor inepţii, cei din Primărie au dat verdictul.

„Dacă facem astfel de economii, nu o să putem cumpăra decât un cort. În condiţiile în care Oajdea şi-a schimbat standardul de locuit, îl invităm să stea la cort. De sarmale se descurcă singur”, a spus primarul Gheorghe Nichita.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *