Oamenii lui Hagi şi-au suspectat jucătorii de blat

Derby-ul dintre CSMS Iaşi şi Viitorul Constanţa, echipă patronată de Gheorghe Hagi, a fost marcat de mai multe certuri în tabăra oaspeţilor la final.

Preşedintele grupării constănţene, Pavel Peniu, şi-a criticat dur echipa, intrând în conflict cu antrenorul Cătălin Anghel, căruia i-a reproşat jocul slab.

“Nici dacă era blat nu jucam aşa de prost! Nu mă aşteptam să jucăm atât de slab. Nici Iaşul nu a evoluat extraordinar, dar fotbalul se joacă pe goluri, iar gazdele au marcat. Reproşurile au fost adresate tuturor, începând cu antrenorul, care trebuie să-şi asume acest eşec. Suntem echipa care are cele mai bune condiţii pentru a face performanţă, iar jucătorii se prezintă ca nişte moşi pe teren! Nu se pune problema demiterii Anghel. Iaşul şi Constanţa mai bine s-ar gândi cum să scape de retrogradare decât să viseze la promovare!”, a spus Pavel Peniu.

Speculaţiile de blat au fost alimentate de faptul că partida CSMS Iaşi – Viitorul Constanţa a fost blocată la casele de pariuri, pariindu-se sume foarte mari pe victoria Iaşului.

„Pariurile sportive sunt cea mai mare racilă a fotbalului, care se pare că a acaparat şi România!“, s-a limitat să spună Peniu.

Antrenorul oaspeţilor, Cătălin Anghel, a recunoscut după meci că echipa sa a făcut un joc mai slab.

“A fost o victorie meritată a ieşenilor, care şi-au dorit mai mult în acest meci. Am făcut greşeli foarte mari, în special în defensivă. Absenţa lui Cristocea a contat foarte mult, pentru că este un jucător experimentat, care dă încredere echipei. Totuşi, nici Iaşul nu a impresionat. Cred că niciuna dintre cele două echipe nu au faţă de de Liga I”.

Formaţia CSMS Iaşi a câştigat cu scorul de 1-0 derby-ul cu Viitorul Costanţa graţie golului reuşit de Straton în minutul 48.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *