Oana Zavoranu a inceput sa vanda bunurile mamei sale! Care sunt cele mai scumpe lucruri de la Marioara

Au trecut aproape doua luni de la moartea mamei sale, iar Oana Zavoranu a intrat in posesia mostenirii. Cu toate acestea, bruneta a scos la vanzare toate lucrurile Marioarei Zavoranu si va incasa peste 100.000 de euro nuimai pe colectia de blanuri.

Au fost mama si fiica, insa si-au petrecut ultimii zece ani arucandu-si vorbe grele si tarandu-se una pe cealalta prin tribunale. Chiar si in ultimele trei luni de viata, Marioara Zavoranu s-a certat cu fiica sa, Oana, parasind aceasta lume suparata pe unicul sau copil. In ciuda supararilor, brunet i-a oferit mamei sale o inmormantare demna, iar la numai o saptamana de la funeralii, a si inceput sa puna stapanire pe bunurile femeii care i-a dat viata.

Oana vinde blanurile mamei sale

Oana vinde blanurile mamei sale

Astfel, desi nici nu isi ingropase bine mama, Oana a mers la resedinta acesteia din Afumati si a inceput sa faca inventarul bijuteriilor si lucrurilor de valoare pe care Marioara Zavoranu le-a agonisit de-a lungul anilor. Oana a chemat si cativa experti specializati pe anumite domenii, care sa evalueze mobila, operele de alta, colectia de blanuri, dar si bijuterii femeii de afaceri decedate la o saptamana dupa Paste.

Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa

Oana a intrat in posesia averii lasate de mama sa

Va scoate la licitatie lucrurile mamei sale!

Chiar daca a intrat in posesia averii de zeci de milioane de euro, Oana Zavoranu vrea sa scape cat mai curand de lucrurile mamei sale: ”Le tine degeaba, nu are ce sa faca vreodata cu ele. Asa ca, decat sa stea stresata ca cineva le-ar putea fura, Oana face tot posibilul sa vanda lucrurile Marioarei. Numai hainele de blana au fost estimate la aproximativ 12.000 de euro. Unele dintre sunt piese vestimentare unicat. Femeia avea in vila din Afumati lustre de cate 5000 de euro bucata.

Marioara Zavoranu a murit dupa ce a stat mai mult timp internata in spitalul Fundeni

Marioara Zavoranu a murit dupa ce a stat mai mult timp internata in spitalul Fundeni

Oana vrea sa vanda casa cat mai curand, insa nimeni nu o cumpara cu toate acele lucruri inaintru. Evaluatorii au gasit acolo oglinzi extrem de scumpe, un sifonier care, desi are foarte multi ani, este considerat o adevarata opera de arta. Acestea vor fi scoase la licitatie cat mai curand. Daca ar astepta, Oana ar lua mult mai multi bani pee le, insa nu vrea sa le mai tina. Isi doreste ca totul sa se termine cat mai curand. A mai dat si de pomana cateva lucruri, a si pastrat cateva amintire, insa foarte putine”, a declarat un apropiat al vedetei, pentru CANCAN.ro. Desi acolo a locuit mama ei timp de multi ani, Oana nu vrea sa vina la Afumati si sustine ca acea casa nu ii da o stare buna:”Oana nu a mai dormit aici de cand era pustoaica. Oricat de tarziu statea cu mama ei, pleca acasa. Spunea ca exista o energie negativa in vila si ca nu poate sa doarma nici macar in camera ei. Marioara mai insista, dar degeaba. Acum, ea nici nu mai concepe sa puna piciorul in casa, ii trimite pe altii sa ia diverse lucruri de acolo”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Oana s-a certat mai tot timpul cu mama sa

Oana s-a certat mai tot timpul cu mama sa

Lucreaza la scenariul filmului sau!

Disparuta de cateva saptamani de pe micile ecrane, Oana Zavoranu isi ocupa tot timpul lucrand la scenariul pentru filmul sau.

Vedeta vrea sa inceapa cat mai curand filmarile, iar pentru acest proiect, ea este dispusa sa investeasca peste un milion de euro. Oana si-a dorit sa faca un film dupa viata ei inca de acum patru ani, insa Marioara Zavoranu a refuzat sa ii dea banii necesari pentru o asemenea productie.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *