Ştefan Bănică jr, declaraţii după divorţul Andreei Marin de Tuncay! De ce nu-şi poate găsi ”Zâna” o ”jumătate fericită”

Ştefan Bănică jr. a pus punctul pe ”i” şi a vorbit pentru prima dată despre ceea ce îi trebuie unei femei pentru a fi fericită într-o relaţie, dezvăluind motivele din cauza cărora crede că fosta lui soţie, Andreea Marin, nu-şi poate găsi o ”jumătate fericită”.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin au îngropat securea războiului după divorţ de dragul fiicei lor, Violeta, şi au adoptat poziţii cordiale. Artistul a vorbit despre ceea ce-l atrage la femei, vorbind însă direct şi despre ceea ce-l îndepărtează şi-l face să spună ”ADIO” unei relaţii, vorbind indirect despre divorţul Andreei Marin de Tuncay.

Fostul soţ al ”Zânei” a spus că nu crede că o femeie căreia îi place să conducă şi care uită să fie femeie îşi va găsi vreodată ”jumătatea fericită”, bătând apropo la mariajele eşuate ale mamei fiicei lui.

„Femeilor le plac bărbaţii tăcuţi, pentru că au senzaţia că le ascultă. Femeile sunt creaturi, care trebuiesc iubite şi nu înţelese. Ador femeile care au personalitate şi care emană ceea ce noi, bărbaţii, nu avem, emană acea feminitate de care bărbaţii au nevoie şi de care sunt atraşi. O femeie care este ca un bărbat, dictează, face şi care uită să mai fie femeie, e greu de crezut, după părerea mea sau cel puţin din punctul meu de vedere, că îşi va găsi o jumătate fericită. Dumnezeu i-a dat un dar extraordinar şi anume faptul că poate aduce pe lume un suflet nou. Noi bărbaţii, aici, nu putem decât să privim cu admiraţie şi cu dragoste. Indiferent câţi ani ai, tu pentru mama vei fi întotdeauna copilul. Lucru pe care l-am înţeles în momentul în care am devenit şi eu părinte. Copiii mei cresc pe zi ce trece, dar pentru mine şi la 70 de ani, dacă ar fi să îi văd, tot copiii mei rămân”, a declarat Ştefan Bănică jr.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *