Pamflet 100%: bârfe tari, cu personaje mari

Şoc, şoc, şoc în lumea mondenă: Una din vedetele tv locale, o crainică de ştiri care mai apare prin gazeta noastră, e cuplată cu-n tinerel de dă cu piciorul în beşică. Fecior al mai celebrului său tată, Bontaş jr. a reuşit să-i fure inima blondinei jurnaliste de la postul public de televiziune, filiala din Iaşi. Cei doi se gratulează reciproc pe Facebook, dar încă nu şi-au pus poze cu ei doi, împreună. Fătuca, bunacă foc, e una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale târgului. Dar gura târgului vorbeşte că şi ea caută numai partide una şi una. Spre exemplu, cică în trecut ar fi fost cuplată cu un mare şi celebru advocat, la rându-i mare crai. Ce ţi-e şi cu lumea asta bună a Iaşului! Mai ştim nişte poveşti mişto, dar mai păstrăm şi pentru numerele viitoare.

Un nou episod din „Băgarea în seamă”: Senatorul Nelu Răuplatnicu’ îşi trăieşte ultimele zile de glorie. Acuş-acuş, în mai puţin de un an, mandatul său de parlamentar, primul şi, sperăm noi, ultimul, expiră. Că-i place să fie în centrul atenţiei o dovedesc şi cele mai recente isprăvi. De ziua României, senatorul Nelu s-a dus la recepţia de la primărie, să se dea şi el bengos pe-acolo. Nasol a fost că nu prea l-a băgat nimeni în seamă. Apoi, a fost şi pe la televiziunile locale, să-şi dea el cu părerea despre legea „dării în plată”. Adevărul e că la cât de datornic e individul ăsta, legea asta pare special croită pentru el.

Arma secretă a liberarilor este o simplă fâsâială: Frunzărind noi Facebook-ul, am dat peste o cunoştinţă mai veche. Este vorba de moş Mitică Ciucur, pe vremuri un fioros şef al unui organism ce reunea mai multe asociaţii de proprietari şi locatari. Acum, moş Mitică este o simplă umbră a ceea ce a fost. Dar, ca să vedeţi surpriză, l-am recunoscut la o şedinţă a liberarilor ieşeni. Ceea ce însemnează c-o fi membru pe la ăştia. Băi, oameni buni, nu vă mai lăsaţi păcăliţi de nea Mitică. Unul la mână, el nu mai reprezintă nicio asociaţie, iar doi la mână, dacă v-aţi gândit că vă aduce voturi, puneţi-vă pofta în cui. Mitică nu mai este în stare să convingă nici măcar un moş surd, orb şi analfabet să voteze cum vrea el. Aşa că mai căutaţi alte variante de muls voturi pentru localele de anul viitor, asta e falimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *