Paolo Rossi îl critică pe Mutu

 „Dacă avea mai multă minte, Mutu ar fi fost cel mai bun atacnt din lume!“

Paulo Rossi

Paulo Rossi

Prezent la Iaşi, cu ocazia evenimentului „Seara Campionilor Mondiali“, fostul atacant al echipei naţionale a Italiei, Paolo Rossi, a declarat joi noapte, pe Aeroportul Internaţional din Iaşi, că Adrian Mutu ar fi ajuns cel mai bun atacant din lume dacă „ar fi avut mai multă minte“.

„România are o mare tradiţie în fotbal. Îi cunosc farte bine pe jucătorii români care evoluează în Italia. Mutu a fost în urmă cu câîiva ani cel mai bun atacant din Europa. Dacă avea mai multă minte, Mutu ar fi fost cel mai bun atacnt din lume! Chivu este un jucător extraordinar, care a reuşit multe cu Inter. Acum, l-am văzut şi pe Torje, care pare un tânăr talentat “, a spus Paolo Rossi.

Deşi nu se mai ocupă de fotbal, lucrând pentru televiziunea italiană Sky, care transmite meciurile din Liga Campionilor, Rossi crede că fotbalul românesc are tineri talentaţi, care pot duce din România pe primele locuri în lume: „Jucătorii tineri trebuie să ştie că viaţa de fotbalist este dură. Ai 10-15 ani în care trebuie să-ţi demonstrezi valoarea. Eu cred că România are în continuare tineri talentaţi şi că poate ajunge din nou sus“.

Componenţii echipei de fotbal a României din 1983 au întâlnit vineri, 28 octombrie, la Iaşi, formatia similara a Italiei de atunci, în cadrul evenimentului „Seara Campionilor Mondiali“, într-o reeditare a partidei câstigate atunci de „tricolori“, graţie golului marcat de Boloni.

În deschidere a avut loc o partidă între o selecţionată a Diviziei Galactice de Bahlui (n.r. – competiţie ieşeană de minifotbal afiliată la Federaţia Română de Minifotbal) şi fostele glorii ale Politehnicii Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *