Părinţii Andreei Bălan, înnebuniţi după iubitul fiicei lor. Urmează nunta, dar copilul e prioritar: ” George a venit cu ideea copilului”

Cântăreaţa şi-a găsit sufletul pereche, iar părinţii săi sunt înnebuniţi după tânărul artist. Probabil vă gândeaţi că jurata de la ”Te cunosc de undeva” este cea care şi-a exprimat dorinţa de a deveni mamă, însă adevărul este că George a mărturisit primul că vrea să fie tatăl copiilor blondei.

Locuiesc din primele luni împreună şi deja se gândesc, dacă nu la căsătorie, atunci la viaţa în doi. Pentru totdeauna este vorba, nu doar de o iubire pasagera. CANCAN.ro a aflat că actorul George Burcea (28) este de-a dreptul înnebunit după Andreea Bălan (31), care l-a cucerit prin simplitatea ei. Ea, de asemenea, s-a lăsat vrăjită de şarpul lui de om sincer, care a văzut-o ca pe o femeie normală, nu ca pe vedeta Andreea Bălan. Şi pentru că punctele comune au fost găsite repede, ambii find artişti, nu a durat mult au început să vorbească şi despre un viitor în doi. Anul acesta, în vară, Andreea şi George împlinesc un an de relaţie, iar momentul se prea poate să fie marcat şi de un inel de logodnă. Probabil credeaţi că deja s-a întâmplat acest lucru, însă nu, blonda încă poartă bijuterii de la cei din familie, iar când tânărul ei iubit o va cere de nevastă în mod cert va renunţa la celelalte podoabe. Momentul nu va întârzia să apară şi, poate, cine ştie, se va întâmpla chiar mai devreme de celebrarea unui an de relaţie, deorece George este foarte îndrăgostit, iar oficializarea relaţiei este doar un amănunt. ”El ţine mult la ea. De fapt, o iubeşte. Andreea nu credea că va găsi un om atât de simplu, de onest ca George. Dragostea lor este reală. Ea este o fată foarte bună, care a muncit mult în viaţa ei şi chiar merita pe cineva ca ea. Andreea nu e genul de artistă care se bazează pe noroc. Ea de mică a muncit, nu a avut sponsori sau eu mai ştiu ce. În Keo şi-a pus toată încerderea, ea aşa este. Nu poate trăi cu îndoieli. A distrus-o emoţional la acel moment, dar e un om puternic şi apoi l-a găsit pe George. Lucrurile între ei merg foarte bine. Se iubesc mult.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Şi pentru ca treaba să fie treabă, şi părinţii Andreei Bălan sunt încântaţi de George şi îl iubesc ca pe propriul fiu. ”Tatăl ei, domnul Săndel, se înţelege tare bine cu George. Se sună, vorbesc. E o relaţie bună între ei. Şi mama Andreei este încântată că fiica ei şi-a găsit fericirea.”, a mai mărturisit un apropiat al cuplului.

Andreea Bălan s-a îndrăgostit iremediabil de actorul George Burcea, după ce acesta a filmat alături de ea în clipul ”Rece”, culmea, melodie destinată fostului iubit, Keo, cel cu care urma să se căsătorească. Din 2015, din vară, blonda şi tânărul artist au o relaţie şi chiar s-au mutat împreună.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *