Vica Blochina, prima REACTIE dupa ce a iesit de la „Ferma vedetelor”! „O sa vedem cine rade la urma…”

Cu o saptamana inainte de marea finala de Ferma Vedetelor a avut loc unul dintre cele mai asteptate dueluri din show: Vica Blochina si Cristina Cioran.

Dupa ce Vica Blochina a fost aleasa in postura de duelist, aceasta nu a avut decat o singura adversara, pe colega si prietene sa, Cristina Cioran, ele fiind cele doua concurente care au ramas in competitie. Cea care a castigat duelul a fost Vica. Vedeta va merge in semifinala alaturi de Viziru, Vintila, Iftimoaie si Dan Helciug.

Vica a avut prima reactie cu privire la duelul dintre ea si Cristina. Vedeta si-a exprimat nemultumirea fata de unii concurenti aflati in ferma.

„Va multim mult pentru sustinerea si vorbe frumoase… Ferma vedetelor. Afost o experienta GREA DURA DIFICILA…eu si cu Cristina suntem singurele femei care au rezistat 3 luni de zile (84de zile)si sunt MANDRA CA sunt femeie si am facut fata „barbatilor” daca se poate numi unii dintre ei barbati .. ( George Vintila la duelul meu cu Cristina statea in gradena si radea de noi cum spargeam lemne si ne tavaleam in noroi.. George Vintila acel barbat adevarat care a venit la mijlocul competitiei si NU a trecut prin nici un duel !A preferat sa pupe in kur pe Viziru si sa fie sclavul lui ca sa ajunga direct in semifinala ,fara nici un efort..o sa vad pe Vintila la PRIMUL lui duel sambata live 20.30 la Pro tv.. Si sper din tot sufletul sa fie ADVERSARUL MEU (caci sunt singura femeie in semifinala) !!!! Atunci o sa vedem cine o sa rada la urma”, a scris Vica Blochina pe contul de socializare.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *