Patronul de la Skin, la răcoare

Lucian-Zlate

Lucian Zlate

Treizeci şi nouă de zile. Atâtea zile de puşcărie are de executat Lucian Zlate, patronul clubului de fiţe Skin, locaţia preferată a interlopilor ieşeni, pentru acuzaţii grave de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Magistraţii Judecătoriei Iaşi au hotărât recent să prelungească cu încă 10 zile mandatul de arestare emis pe numele lui Lucian, după  expirarea celor 29 de zile primite iniţial. Tânărul este nimeni altul decât fiul ieşencei Viorica Zlate, fosta directoare comercială de la Terom, care a devalizat fabrica ieşeană, provocând statului român un prejudiciu de peste 20 de milioane dolari.

Potrivit anchetatorilor, Lucian Zlate se face vinovat de ultraj şi tulburarea liniştii publice. Totul a început în seara de 10 septembrie 2011, când în urma unui conflict cu doi interlopi, Laurenţiu Dăscăleanu şi Tiberiu Florea, Zlate a scos un pistol şi a început să tragă în stânga şi-n dreapta. În timpul conflictului, un bodyguard care era cu una din părţi a căzut şi s-a tăiat grav într-o sticlă de geam. La câteva zile după incident, poliţiştii i-au făcut o vizită la domiciliul lui Zlate, pe când acesta era în arest. Percheziţia nu a avut însă rezultatul scontat, adică pistolul cu care s-a tras nu a fost descoperit.

Anomalia acestui caz este însă alta. Ştiţi ce avocat s-a oferit să-i asigure imediat asistenţă juridică beizadelei? Ei bine, o să vă cruciţi. E vorba de cunoscutul ex-procuror DNA, Corneliu Marian Gheorghiţă, care în 2005, pe când era la Serviciul Teritorial al DNA Iaşi, din postura de şef al anticorupţiei, a avut în mâinile sale, la un moment dat, dosarul devalizării Teromului. Cum se leagă unele chestii… Fără comentarii!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *