PDL Iaşi încă nu a atins apogeul ridicolului

Blaga-si-Popa-Mihaela

Blaga şi Mihaela Popa

Singura filială PDL din ţară, care nu are încă un lider ales, a mai încasat o lovitură: alegerile la organizaţia municipală a PDL Iaşi au fost anulate de conducerea centrală.

Potrivit bârfelor politice, Comisia de Etică a decis că Marius Spânu, deputat PDL, nu a câştigat conform statutului cursa internă. Jumătate de vot i-a lipsit parlamentarului să fie declarat învingător, semn că, totuşi, nu toţi democrat-liberalii au votat la două mâini în aprilie, când a fost organizat scrutinul. Decizia îl avantajează pe Daniel Oajdea, acest deputat exclus din PDL dar care continuă să fie un vârf de lance pedelist în percepţia publică. Mihaela Popa, în schimb, şefa interimară, a băgat capul în pământ ca struţul, senatorul fiind unul dintre cei care au susţinut validarea alegerilor.

Renumita CODA, un pseudo-for de conducere interimar al filialei, a dat chix în singurul obiectiv concret pe care l-a avut în ultimul an – organizarea în bune condiţii a alegerilor. Până acum, trei sesiuni de alegeri importante s-au terminat cu scandal, anularea scrutinului de la organizaţia municipală fiind cireaşa de pe tort. PDL Iaşi va atinge apogeul ridicolului la alegerile de la organizaţia judeţeană, acolo unde toate bisericuţele din filială şi-au băgat un om la înaintare. Unele surse afirmă însă că rezultatul alegerilor a fost deja trasat de la Bucureşti, în urma trocului Boc-Blaga, beneficiarul fiind… aceeaşi Mihaela Popa.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *