Pe Țuțora, la doi pași de Podu Roș: Corner Bar sau bodega „sport pub” de la colț

Toată lumea din cercurile elevate prin care se învârte colectivul redacțional al Bârfei de Iași grăiește numai de bine despre un anume Corner Bar. Cică acolo se pot vedea meciuri, mâncarea-i bună, berea curge cu exact două degete de spumă la guler, iar petrecerile cu karaoke sunt spumoase, întocmai precum comediile de la Pro TV.

Berea și mâncarea fac toți banii

Să le luăm pe rând, zic. Se văd meciuri, așadar. Nu contează că-i box, K1, fotbal sau ping pong, meciuri sunt. Corner_Bar_1Sunt, bineînțeles, și suporteri pe măsură. Dintre aceia entuziaști, cu vocabular limitat, tipul de caractere pe care le întâlnești și în galeria Poli, CSMS sau cum s–o mai fi numind echipa locală de fotbal abonată la liga a enșpea. Evident, însoțiți de consoartele la fel de limitate în limbaj, dar cu un gust desăvârșit în selectarea celor mai mulate, leopardate și decoltate bluze / rochii. Pesemne că lor nu le-a spus nimeni că fotbaliștii de la televizor nu pot să vadă cu ce-i îmbrăcată galeria din baruri… Dar e datoria lor să încerce să se facă remarcate. Și dacă altfel nu se poate…

Ajungem și la mâncare. Destul de variată, la prețuri competente. Neașteptată surpriză, având în vedere profilul barului.

Despre bere, numai de  bine, în schimb. Corner_Bar_2Vine cu promptitudine și într-o gamă foarte variată. Din acest punct de vedere barul e foarte bine aprovizionat. De fapt, chiar modul în care e amenajat te duce cu gândul la băutorii profesioniști de bere. Arată ca un sports pub din străinătate, cu echipamente pe pereți, căi de acces desenate ca niște piste și mese foarte comode, cu scaune simple sau cu canapele.

Tortura karaoke

Și ajungem la karaoke. În cartea noastră de reguli, petrecerile cu karaoke sunt ceva mai rele decât cele cu manele. La acestea din urmă știi măcar la ce trebuie să te aștepți. La karaoke, însă, fiecare seară e o surpriză. De fiecare dată se găsește câte un „artist” necunoscut , viitoare speranță a muzicii autohtone care musai trebuie să-și etaleze talentul pe My way. Săracul Frank Sinatra probabil se răsucește în mormânt de fiecare dată când virtuozii Iașului își dau întâlnire la Corner…

Cornel Bar

1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *