Petale de Iris în Iaşul tomnatic

„Dublin Pub“ a fost, week-end-ul trecut, gazda unui concert memorabil.

Una dintre cele mai iubite şi longevive formaţii româneşti, Iris, a concertat la Iaşi pentru fanii săi.

În ciuda zvonurilor potrivit cărora Cristi Minculescu s-ar retrage din cauza problemelor de sănătate, artistul şi-a onorat contractul şi a adus zâmbetul şi speranţa pe chipul publicului ieşean. Solistul de la Iris a contrazis, astfel, toate zvonurile legate de retragerea sa, regele rock-ului românesc continuând să-i bucure pe spectatorii de toate vârstele. Şi, deşi urmele bolii de care tocmai a scăpat încă sunt evidente, îndrăgitul solist de la Iris a fost de neoprit în dorinţa sa de a fi alături de public. Fanii ieşeni prezenţi în „Dublin Pub” au fost practic electrizaţi de magia voceii lui Minculescu!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Trupa, care a creat mai bine de trei decenii de istorie în muzica românească, a adus o stare de euforie în sufletul norocoşilor care au reuşit să pună mâna pe un bilet la concert.

Iris a cântat timp de o oră şi jumătate hit-urile sale de rezistenţă, precum ,,Strada ta”, ,,Floare de Iris”, ,,Cine mă strigă în noapte”,  ,,De vei pleca” sau ,,Să nu crezi nimic”.

Şi cum publicul ieşean este unul foarte receptiv şi deschis distracţiei, la „Dublin Pub“ au fost prezenţi peste 150 de persoane, care au cântat, au dansat, au bătut din palme şi au trăit momentul la unison melodiile preferate.

Şi, astfel, la primul concert pe care Iris l-a susţinut într-un pub din Iaşi, spectatorii şi-au reînnoit declaraţia de dragoste, cântând împreună cu solistul:

„Şi dacă voi nu veţi mai fi/ ne vom aminti/ că a fost odată… IRIS”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *