Cum reacționezi când el nu este interesat de tine?

În dragoste nu este întotdeauna aşa cum îți dorești! Vrei să iubești și să fii fericită, dar nu îți reușește mereu. Te îndrăgostești nebunește, spui că ești sigură că el este prințul mult visat și speri că îți va spune că te vrea lângă el la fel de mult cum îți dorești și tu.

Narcisa are 19 ani, este din Roman și trăiește într-o continuă nesiguranță.
,,Sunt cu cineva de un an, sunt îndrăgostită de el și am vrut să cred că sentimentul este reciproc. Poate că diferența de vârstă dintre noi este problema, el având 23 de ani, sau poate am eu o problemă, m-am tot gândit. Sunt foarte dezamăgită, ne-am certat de multe ori, iar el de fiecare dată vroia să pună punct relației. Am tot vorbit cu el și nu am ajuns la  nici un consens. Este indiferent, nu îmi oferă acea siguranță de care am nevoie, practic nu face nimic pentru ca relația să funcționeze. La început, m-a făcut să cred că mă vrea cu adevărat, că îi pasă de mine, însă acum nu mai e nimic ca înainte. Nu îmi spune unde pleacă, ce face, ne întâlnim mult mai rar, găsește mereu pretexte. Mă simt foarte singură și sufăr mult, iar curaj nu am să spun stop. Nu vreau să rămân singură! Ce să fac?”, ne mărturisește ea.

Draga mea, trebuie să știi că pentru multe femei fericirea în dragoste nu apare întodeauna de prima dată. De aceea, pentru a-și demonstra lor cât sunt de puternice, fetele trebuie să treacă o serie de obstacole. Cel pe care tu îl iubești, îți oferă o groază de semne că nu te mai vrea! De ce te umilești? Nu obții nimic bun dacă stai cu o astfel de persoană! El vrea libertate, dăi-o! Stai calmă, iubirea există și pentru tine. Dacă nu poți fi cu el, nu înseamnă că nu poți fi cu nimeni, că nu ești suficient de bună sau că nu poți fi iubită. Din contra, poate despărțirea de el va aduce în viața ta persoana de care ai nevoie. Fericirea ta este cea mai importantă. Gândește- te și la tine! Bucură-te de viață fată, ești tânără, nu diferența de vârstă dintre voi este problema, ci faptul că fiecare vă doriți lucruri diferite.
V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *