Piept de raţă cu dulceaţă de ceapă? Numai la Popas Păcurari!

La ieşirea din oraş prin Păcurari, până la finalul anului trecut, undeva pe partea dreaptă a drumului era un local lăsat în paragină. Cu toate că numele de Complex Popas Păcurari le era cunoscut ieşenilor, aceştia de mult nu mai avuseseră ocazia să se bucure de un weekend de relaxare sau doar să savureze o cafea bună pe terasa răcoroasă împrejmuită cu copaci.

Popas_PacurariÎnceputul lui 2013 a însemnat şi redeschiderea cunoscutului local. „Proăspat renovat şi modernizat, Complex Popas Păcurari este locul perfect pentru a organiza orice tip de eveniment. Fie că vorbim de nunţi, cumătrii, banchete, diferite simpozioane, aniversări, o cerere în căsătorie, o cină în familie sau o seară cu prietenii, complexul vă pune la dispoziţie două săli de restaurant de 200 de locuri, respectiv 80 de locuri şi vă oferă servicii de înaltă calitate. Echipa noastră de profesionişti va da o notă de eleganţă oricărui eveniment, pentru ca la final să puteţi spune «A fost perfect!». Dacă doriţi să «evadaţi» pentru câteva ore din aglomeraţia oraşului, cele două terase de vară ale restaurantului sunt ideale pentru zilele călduroase şi serile răcoroase”, se laudă reprezentanţii localului.

Dacă vi se pare că sună prea bine ca să fie adevărat, vă înşelaţi. Chelnerii care zâmbesc şi mulţumesc clientului sunt o raritate în Iaşi, dar nu şi la complexul cu pricina. În plus, preparatele delicioase şi meniurile la preţuri speciale sunt două aspecte care pun în evidenţă grija pe care patronii o au faţă de clienţi. Adică, față de propria investiție, chestie pe care alții nu par încă să o înțeleagă…

rata_Pacurari„Cel mai interesant preparat care se regăseşte în meniul restaurantului Complex Popas Păcurari este pieptul de raţă cu dulceaţă de ceapă şi seminţe de pin însoţit de spaghete de legume. Alte produse deosebite şi unice totdată sunt platourile festive pregătite doar la cererea clientului de către chef Lucian Romeo Smith, bucătar ce deţine în palmaresul său medalii de aur câştigate atât la concursurile naţionale cât şi la cele internaţionale”, spun cei de la complex.

În plus, de anul viitor, cei de la Popas Păcurari pregătesc ieşenilor un alt loc de relaxare: o piscină.

Donald Duck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *