Piraţii din PDL Iaşi

Constantintin-Serban

Constantintin Serban

Constantin Şerban pune umărul la înfiinţarea Partidului Piraţilor la Iaşi. Lăutari apropiaţi ai actualului pedelist au declarat pentru „Bârfa” că Şerban a cooptat-o pe Maria Cabălău (tot pedelistă) în echipa sa şi va începe, săptămâna viitoare, să strângă semnături pentru noua organizaţie politică. Domnul profesor Şerban a aderat tacit la manifestul piraţilor încă din 2005, când, la 54 de anişori, a terminat facultatea şi s-a pus cu fundul în scaun să înveţe ce rol are şi faţa galbenă care zâmbeşte din scurtmetrajul lui Titi Popescu (adică mess-ul fraţilor!).

Pe Maria o pune în poziţia de consilier personal

Potrivit apropiaţilor, Şerban îşi va pierde în curând postul de lider al consilierilor judeţeni PDL, după ce s-a ţinut şi cu acordeonul de funcţia de şef de la ATOP, o pseudo-autoritate care, chipurile, se ocupă cu ordinea publică în Iaşi. Visul actualizat al lui Şerban este să se vadă pirat în Parlament, iar pe Maria Cabălău să o pună pe poziţia de consilier personal. Am căutat fără succes pe net un CV al pedelistului, pentru a vedea totuşi ce l-ar recomanda la deputăţie, însă, spre ghinionul lui, nici măcar Google nu-l vede mai breaz şi nu ştie cum să ni-l prezinte. Totuşi, o referire la CV-ul lui tot am găsit, ia auziţi cum se laudă dom’ profesor: “abilităţi muzicale, probate în activitatea profesională şi în cea de îndrumător al unor formaţii artistice premiate la nivel judeţean şi naţional”.

Un lucru este sigur, dacă nu va fi şeful Partidului Piraţilor Iaşi, atunci sigur va compune imnul filialei! Pro bono, se înţelege…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *