Piţigoi ţi-a băgat „câinii“ în casă

Ioan-Andone

Ioan Andone

Îmbulzeală mare, la sfârşitul săptămânii trecute, la Tester-Casa Auto, pe lângă presa sportivă, mulţi fani ai „câinilor roşii“ dorindu-şi să-şi vadă de aproape favoriţii. Pentru dinamovişti, partida de la Vaslui a reprezentat un bun prilej de a-şi onora parteneriatul cu Mitsubishi Motors.

În frunte cu antrenorul Ioan Andone, cei de la Dinamo au ţinut o conferinţă de presă în curtea lui Bogdan Piţigoi, la Tester-Casa Auto, importator al mărcii Mitsubishi. Veniţi direct de la aeroport, pentru atacantul Ionel Dănciulescu şi pentru mijlocaşul Cătălin Munteanu a fost pentru prima dată când au participat la o conferinţă de presă ţinută într-un show-room.

Nu puţine au fost momentele în care celor doi „câini roşii“ le-au cam fugit ochii spre maşinile expuse, dar şi spre hostess-ele în pantaloni scurţi, aduse de cei de la Tester. După conferinţa de presă, cei doi jucători au trecut printr-o adevărată sesiune foto, fanii bulucindu-se să se tragă în poză cu Cătălin Munteanu, dar mai alea cu Danciu-gol.

La plecare, cei doi jucători, antrenorul Ioan Andone şi ofiţerul de presă al clubului Dinamo, Ioan Culina, au plecat spre Hotelul Concordia, locul unde au fost cazaţi, vineri noapte cu nişte maşini care de obicei se dau celor care îşi lasă autoturismele proprii în service. Halal sponsor, nea Bogdane!

Zice lumea că eşti cam „scoţian“, dar chiar aşa? Să nu fii matale în stare să le dai „câinilor“ două maşini mai de Doamne ajută! care să-i ia de la aeroport, să-i aducă pân’ la matale la show-room şi pe urmă la hotel?

Vor să ciocnească ouă roşii cu steliştii şi pe urmă să-i bată

Antrenorul „câinilor roşii“, Ioan Andone, nu a ascuns faptul că îşi doreşte un succes în Ghencea, imediat după Paşti, dar nici faptul că ar ciocni ouă roşii cu steliştii. “E bine că jucăm cu Steaua luni, în a doua zi de Paşti. Aşa avem şi noi şi jucătorii posibilitatea să mergem la Învinere. Suntem creştini şi e normal să facem acest lucru. Vom ciocni şi ouă roşii cu cei de la Steaua, dar sperăm ca în teren să obţinem victoria. Vreau să vă spun că atunci când am antrenat în Cipru, am văzut o atmosferă fantastică de Sărbătorile Pascale”, a zis Andone.

Parteneri până în 2013

În luna februarie a acestui an, una dintre mărcile cu puternice valenţe sportive, Mitsubishi Motors, şi clubul Dinamo Bucureşti, au semnat un parteneriat până la sfârşitul sezonului 2013. În baza contractului, cei de la Mitsubishi le-au oferit „câinilor roşii“ nouă autovehicule Mitsubishi, printre care modelele Colt, Lancer, Lancer Ralliart, Outlander şi Pajero. În plus, pe durata parteneriatului, jucătorii echipei Dinamo vor avea posibilitatea să testeze şi celelalte modele din gama Mitsubishi. Înţelegerea dintre M Car Trading şi echipa de fotbal Dinamo Bucureşti nu este deloc întâmplătoare, între Mitsubishi şi clubul din Ştefan cel Mare existând o legătura de durată. Acest lucru este demonstrat de faptul că, în perioada în care a evoluat la Dinamo, Bogdan Lobonţ a fost primul român care a condus un Mitsubishi Lancer Evolution, iar din a doua jumătate a anului trecut, antrenorul Ioan Andone conduce un Mitsubishi Pajero cu un propulsor de 3.2 litri Di-D de 200 CP.

Bogdănel, partener cu marele Ţiriac

Cel care a început în anii ’90 cu distribuţie de produse alimentare şi bere, a trecut în ’96 la confecţii şi din ’98 la construcţii, a ajuns în ’99 să vândă Ford şi pe urmă să se existândă până i-a atras atenţia „mustăciosului“ Ţiriac. Bogdan Piţigoi, căci despre el este vorba, a dat lovitura în 2005, când Tester Casa Auto a fuzionat cu Ţiriac Auto, devenind partenerul egal al lui Ion Ţiriac. În prezent, Tester – Casa Auto este importator al mărcilor Volvo, Mercedes, Land Rover, Mazda, Ford Hyundai, Mitsubishi, Chrysler, Jeep, Dodge sau Smart.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *