Politicienii şi băncile au băgat ţările civilizate în faliment

Recesiunea despre care se tot vorbeşte în ultima vreme, cât şi modul în care băncile şi guvernele lumii au băgat multe ţări în faliment, i-au făcut pe tineri să protesteze din ce în ce mai des în ultimul timp. Ţări precum Franţa, Anglia, Germania, Italia dar şi România sunt în această situaţie şi, cu siguranţă, majoritatea dintre noi ne întrebăm cum şi de ce s-a ajuns aici.

,,Cei de la Guvern promit cetăţenilor foarte multe, vorbesc mereu despre proiecte la care nu mai apucăm să vedem finalitatea, ar fi trebuit să administreze banii în aşa fel încât să ne scoată din sărăcie, nu să ne cufunde mai mult”, este de părere Adriana Gabor, absolventă a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, din Iaşi.

Tânăra este, totuşi, o fire optimistă şi încrezătoare, sperând că viitorul României va fi unul bun.

,, Ar trebui să se dea locuri de muncă, să dea o şansă tinerilor absolvenţi, nu să le ceară peste tot experienţă. Aşa nu ar mai pleca toţi în străinătate pentru un job dorit, sau nu, ne spune ea.

Adriana, pe lângă atenţia sporită pe care o acordă mişcărilor sociale ale tinerilor din lumea întreagă, are şi o latură artistică. Ea face parte, de şapte ani, din Ansamblul „Mioriţa” din Piatra Şoimului împreună cu familia sa familia sa, fiind o iubitoare a sărbătorilor şi a tradiţiilor moldoveneşti.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *