Poșta redacției: Demisia lui Nicușor Păduraru

Întrebare: Sunt un simplu cetățean al acestui oraș și vreau să subliniez, pentru a nu lăsa loc de interpretări, că nu sunt membru de partid și nici implicat politic în vreun alt fel. Pe de altă parte, urmăresc cu atenție vigilientă și celeritate maximă mass-media pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă atât în orașul nostru, cât și pe plan intern și internațional, astfel încât aș putea spune că nu sunt tocmai străin de societatea civilă, iar aici mă refer la cea autentică și importantă. În această calitate, urmăresc și felul în care dumneavoastră, Bârfa de Iași, vă raportați și tratați ceea ce se întâmplă în acest segment al societății contemporane.

Poșta redacției: Demisia lui Nicușor PăduraruTrebuie să recunosc – și vă felicit pentru aceasta – că, deși profilul publicației dumnevoastră presupune o anumită doză de ironie, de zeflemea, de „bârfă”, unele subiecte le abordați într-o manieră adecvată și constructivă, în special în ceea ce privește activitatea unora dintre demnitarii sau parlamentarii USL. Pe de altă parte, consider că dați dovadă de derapaje de la corectitudine și de la deontologia profesională în felul în care scrieți despre alte subiecte de cert interes pentru opinia publică. Mă refer, în special, la Domnul Nicușor Păduraru, despre care putem afirma fără părtinire că este unul dintre cei mai corecți și mai competenți politicieni români, precum și una dintre cele mai importante voci ale societății civile contemporane. Nu am putut să nu remarc faptul că unele inițiative și idei cu adevărat valoroase ale Domnei Sale ori au fost ignorate, ori au fost tratate „la caterincă” de publicația dumnevoastră, în timp ce alte chestiuni, fie accidentale, fie personale, s-au regăsit în materiale de anvergură și redactate într-o manieră care mie mi se pare suspect de ostilă.

Consider că politica dumneavoastră editorială cu privire la adevăratele valori ale poporului nostru este greșită și nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva articolele despre Domnul Nicușor Păduraru sunt, de fapt, tot atâtea „comenzi” ale adversarilor săi politici. Fiindcă nu vreau să trag concluzii pripite și să vă fac procese de intenție, aștept cu curiozitate să văd dacă veți publica un articol corect, așa cum se cuvine, în legătură cu unul dintre cele mai importante evenimente politice ale acestui an: Domnul Nicușor Păduraru a anunțat oficial, pe Facebook, că a renunțat la toate funcțiile pe care le deținea în cadrul PDL și a sugerat că, în același timp și cu toate că pare paradoxal, intenționează să se implice și mai mult în viața politică.

Cu alte cuvinte, mă întrebam și voiam să vă întreb și pe dumneavoastră: este posibil să treacă măcar o săptămână fără să scrieți „la mișto” despre Domnul Nicușor Păduraru?

Răspuns: Da, putem! Vă mulțumim pentru întrebare!

answers.com.unism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *