Doctorul trăznit, cuiul lui Pepelea din USL

Vizita lui Victor Ponta în târgul Ieşilor nu a schimbat nimic în alianţa locală dintre pesedişti, liberali şi conservatori. Deoarece negocierile au decurs anevoios cu adepţii lui Felix, pentru ca aceştia să renunţe la nominalizarea lui Tudor Ciuhodaru la Primărie, Ponta a dat un ultimatum conservatorilor.

“PC să meargă singuri la alegeri în toată ţara, nu doar la Iaşi. Le dăm şansa să ia mai multe procente separat”, a spus Ponta. Deşi prezent la conferinţa de presă, liderul PNL Iaşi Relu Fenechiu a fost un simplu spectator, nedorind să supere şi el imperiul media al lui Dan Voiculescu. Întrebat ce se mai întâmplă cu candidatul USL la Consiliul Judeţean, pe care ar trebui să-l dea liberalii, Fenechiu a răspuns sec că acesta va fi anunţat “la momentul potrivit”.

“În mod normal, până la 15 octombrie ar trebui să aflăm numele”, a sărit Ponta în completarea liderului liberal, Fenechiu fiind vizibil jenat.

Noi îl vrem pe Gigi domn!

În altă ordine de a bârfi, Fenechiu a fost bucuros de ocazia nemaipomenită de a avea un discurs la întâlnirea pesediştilor, care a avut loc la Ateneul Tătăraşi (unde în altă parte?!). Liberalul, dacă îl mai putem numi astfel, i-a asigurat pe social-democraţi că îl va sprijini pe Gheorghe Nichita din toţi porii lui.

“Sunt aici în calitate de susţinător al primarului Nichita”, a fost declaraţia de dragoste a lui Fenechiu, primită cu un zâmbet şmecher de Nichita. Tot mai multe voci din PNL Iaşi îi reproşează însă lui Fenechiu că liberalii nu au candidat propriu la primărie şi că acesta l-a susţinut pe Mugur Cozmanciuc, liberal care a reuşit performanţa de a ieşi ultimul în toate sondajele de opinie efectuate de USL. Mai mult, faptul că PNL nu l-a nominalizat încă pe candidatul la CJ se datorează, potrivit aceloraşi bârfitori, încăpăţânării fenechiene de a-l susţine pe Cozmanciuc. Mugurel Cozmanciu, pentru novici.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *