A dus-o pe Antonia la mare, dar sta cu ochii dupa caprioare! Ce face Alex Velea de fata cu iubita lui, in concediu

Dupa ce au anuntat ca vor deveni parinti si au cam terminat cu spectacolele programate, Alex Velea si Antonia au plecat intr-un binemeritat concediu. Cei doi, insa, nu au mers la mare la noi, ci intr-o locatie mai… racoroasa.

Velea a ales pentru prima sa vacanta “oficiala” cu Antonia in calitate de iubita si viitoarea mama a copilului sau o locatie mai aparte. Se pare ca cei doi au ales sa isi petreaca urmatoarele zile intr-un loc cu temperaturi mai joase decat cele inregistrate acum in Romania, cel mai probabil in Grecia.

Alex Velea a alergat dupa o turma de capre, in vacanta

Alex Velea a alergat dupa o turma de capre, in vacanta

Intr-un peisaj superb, cu mare, soare, dar si munti si stanci, Velea isi face de cap alaturi de iubita lui. Probabil ca locatia ii prieste de minune Antoniei, daca e sa ne gandim si la faptul ca artista e insarcinata, iar caldurile din tara i-ar putea dauna.

Antonia si iubitul ei sunt plecati intr-o vacanta in afara tarii

Antonia si iubitul ei sunt plecati intr-o vacanta in afara tarii

Cu toate ca se pare ca cei doi au plecat singuri in vacanta, Velea se tine numai de sotii. Debordand de energie, artistul nu scapa niciun prilej sa alerge dupa… caprioare! De data asta, insa, este vorba despre sensul propriu al cuvantului.

Vazand o turma de capre in apropierea unei terase unde probabil iesise cu Antonia, Velea nu a stat prea mult pe ganduri si a fugit dupa ele. In tot acest timp, iubita lui il filma si se amuza de gestul cantaretului.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=rqgjPR9gFDw”]

Prietenii sunt alaturi de ei

Chiar daca unii s-au grabit sa ii judece atunci cand au aflat ca Antonia si Alex Velea asteapta un copil, iata ca au sustinerea oamenilor importanti din viata lor: prietenii. De exemplu, cand a auzit ca iubita prietenului sau a ramas insarcinata, Smiley s-a bucurat enorm.

Cei doi asteapta un copil

Cei doi asteapta un copil

“Sunt foarte bucuros pentru ei amandoi! Ii doresc sa aiba un copil frumos, talentat si sanatos! Il iau la studio, daca are talentul necesar.(…) Mi-e greu sa sfatuiesc oamenii daca nu am experienta in domeniul asta, dar m-am bucurat pentru el, stiu ca isi doreste de foarte mult timp si e o mare bucurie pentru el!”, a declarat recent Smiley pentru un post de televiziune.

Sursa: cancan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *