Primarul Timişoarei, mod trăsnit de a promova o investiţie de-a lui Dascălu

Cel mai mare centru comercial din Timișoara va fi transformat într-un complex ca-n filme, cu multiplex, piață de produse organice, sală de congrese, cafenele, restaurante, puburi, grădini suspendate, acoperișuri verzi, carusel, patinoar și nu numai. O investiție de peste 220 de milioane de euro, anunță reprezentanții Iulius Mall.

Al doilea Palas
Compania Iulius Management Center va investi peste 220 milioane de euro într-un proiect multifuncțional de regenerare urbană, care va deveni un reper pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei. Creat după conceptul „lifestyle center”, Openville va reuni funcțiuni de office, retail, parc și entertainment. Investiția reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul țării, fiind al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, după ansamblul urbanistic Palas Iași. „Prin Openville, compania Iulius Management Center, specializată în dezvoltarea proiectelor mixte de real estate, continuă misiunea începută acum 10 ani, la inaugurarea Iulius Mall Timișoara, de a schimba în bine viață comunității. Vom crea un spațiu vibrant, ce va transforma Timișoara într-un oraș cosmopolit, pe care locuitorii săi, deschiși spre multiculturalitate, îl merită. Totodată, proiectul va dezvoltă un pol de business regional, care va stimula creșterea economică și va crea mii de locuri de muncă”, a declarat Iulian Dascălu, președintele grupului de companii Iulius, a anunţat www.opiniatimisoarei.ro.

Replica primarului
Haioasă a fost reacţia primarului Timişoarei, Nicolae Robu, postată pe propria-i pagină de Facebook: „Dacă vă bucuraţi de investiţia prezentată, clicuiţi Like, dacă nu vă bucuraţi, postaţi textul „Dislike! Nu mai suport ca mereu Timişoara să fie cea mai tare !” :))

ASTA-I TIMIŞOARA !

ORAŞUL CEL MAI DINAMIC DIN ROMÂNIA, ORAŞUL CU CEA MAI INTENSĂ ŞI COMPLEXĂ DEZVOLTARE, ÎN CARE PRODUCŢIA INDUSTRIALĂ, PREPONDERENT DE VALOARE ADĂUGATĂ RIDICATĂ, SE ÎMPLETEŞTE ARMONIOS CU SERVICIILE, CU TURISMUL -DE AGREMENT, COMERCIAL, CULTURAL ŞI SPORTIV, DEOPOTRIVĂ!-, ORAŞUL CU CELE MAI MARI INVESTIŢII DIN ROMÂNIA, DUPĂ CAPITALĂ, ORAŞUL CEL MAI PROPICE PENTRU INVESTIŢII, TOTODATĂ -CONFORM CELOR MAI REPUTATE ORGANISME DE EVALUARE DIN ŢARĂ ŞI STRĂINĂTATE-!

Exact aşa scrie, cu majuscule. Sperăm că aţi reuşit să citiţi şi nu v-au durut ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *