Secretul lui a ieşit la iveală. Ce şi-a tatuat Cătălin Botezatu în zona intimă. „Vreau să îl transform”

Cătălin Botezatu a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre el. Designerul a mărturisit că are în total şapte tatuaje, iar la vârsta de 19 ani, şi-a tatuat un delfin în zona intimă. Acum, acesta a alut o decizie radicală în privinţa desenului de pe piele.

„Am şapte tatuaje. În zona intimă am tatuat un delfin. Pe vremuri le spuneam fetelor să vină să vadă delfinul. E primul meu tatuaj, l-am făcut la 19 ani. Acum vreau să-l transform într-un peşte care se numeşte ‘KOI’”, a mărturisit Cătălin Botezatu

catalin-botezatu-tatuaje2

Botezatu şi-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture – Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *