Procurorul Ţicău şi celebra sa nevastă au luat aer proaspăt din Capitala Moldovei

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul plin de surprize pentru ieşenii liniştiţi care s-au aflat pe esplanada Teatrului Naţional. Un cuplu celebru de pe la noi din târg, dar aciuat de mai mult timp prin Capitală, a preferat aerul monahal al oraşului nostru pentru o plimbare romantică „la bulivard”. Pentru a nu vă ţine prea mult din timpul preţios, vă putem spune că e vorba de charismaticul procuror ieşean Daniel Ţicău, actualmente consilier al procurorului general al României Codruţa Kovesi, şi nu mai puţin simpatica Mioara Mantale, fost prefect şi subprefect al Bucureştiului, în prezent mare consul general al României în Franţa.

După o scurtă plimbare prin centrul oraşului, timp în care cuplul a vizitat ceea ce a mai rămas din clădirile istorice ale Iaşului, Daniel şi Mioara au mers în parcul de la Teatrul Naţional unde au glumit şi s-au giugiulit ca doi adolescenţi. Îmbrăcaţi lejer, cu haine de stradă, dar de calitate, mondenul cuplu s-a revoltat de starea jalnică în care se află acum teatrul ieşean şi a pornit apoi în paşi grăbiţi spre Piaţa Unirii. Nu înainte însă ca cei doi să-şi acopere ochii cu nişte ochelari mari şi negri, de soare, pentru a se feri de eventualele priviri indiscrete.

Procurorul Daniel Ţicău, fost şef al DIICOT la nivel central, s-a căsătorit cu Mioara Mantale, fost prefect al Capitalei şi inspector guvernamental, la începutul lui iulie 2009. În prezent, cei doi locuiesc într-un duplex extrem de luxos în valoare de 800.000 de euro, într-un bloc select din Cartierul Francez, din Bucureşti. Mioara Mantale a fost considerată, în urmă cu ceva ani, sex-simbolul democraţilor.

În vara acestui an, prim-ministrul Emil Boc a numit-o pe Mioara în funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României în Franţa, la Strasbourg.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *