Prodanca si Reghe si-au luat inca o casa in America!

Impresara mai detine inca opt vile in Las Vegas! WOWbiz.ro a aflat cum arata noua investitie a impresarei si va prezinta imagini in premiera
Prodanca este mare barosana! Impresara si-a mai luat o casa in America, astfel ca numarul de vile pe care il detine in Las Vegas a ajuns la noua!!!

media_141563557187766900

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt intr-o minivacanta in America, unde se relaxeaza dupa perioada tensionata din ultima vreme, in care antrenorul roman a ajuns cu echipa lui de club, Al Hilal, pana in finala Cupei Asiei.

Sotii Reghecampf si-au mai facut o achizitie imobiliaraIn SUA, cei doi soti au parte de o super distractie la Las Vegas, alaturi de sora si cumnatul impresarei, in plus, ca orice afaceristi, si-au mai pus bazele unui business. Astfel, surse din preajma lor sustin ca, dincolo de distractie, ei si-au mai facut o achizitie de lux.

media_141563576373227000

Prodanca avea opt vile in Las Vegas“Anamaria este o afacerista innascuta, iar in Las Vegas a dat lovitura. Ea si-a cumparat de-a lungul timpului opt vile in zona si pentru ca nu putea sta in toate, le-a inchiriat cu aproximativ 10.000 de euro pe luna, ceea ce i-a adus un venit de aproape un milion de dolari pe an. In 2013, Prodanca a mai vrut sa isi ia o casa, a si pus ochii pe una, insa, in momentul in care a ajuns in America, a vazut o ambarcatiune de lux pe care Reghe si-o dorea de multa vreme si, in loc de locuinta, s-a facut cu barca de fite”, au povestit apropiatii impresarei pentru WOWbiz.ro.

media_141563565788470100

Asa arata livingul unor astfel de case Baia este de lux Are si piscina pentru cei care locuiesc in complex“In urma cu doua luni insa, Ana si-a reluat cautarile pentru un nou imobil si a gasit unul, in acelasi loc cu celelalte. Pentru a nu rata ocazia unui nou business banos, ea a avut o discutie cu Reghe si a decis ca, imediat dupa finala Cupei Asiei, sa mearga in America si sa ia casa. Zis si facut! Zilele trecute, a ajuns in SUA si a achizitionat casa! Insa investitia a meritat, intrucat locuinta arata de vis, cu piscina, camere dotate cu mobila de cea mai buna calitate, iar chiriasi se gasesc imediat”, a povestit o prietena de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

media_141563569907974900

Daca in Las Vegas, Anamaria are acum noua case, ei bine, pe langa ele, mai detine o vila superba pe malul lacului Snagov, un apartament imens intr-un imobil din Bucuresti si, fireste, sta intr-o loc de vis in Riad, o locuinta cu noua camere si dotari exceptionale pusa la dipozitie de seicii de la Al-Hilal.

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *