Zi neagra pentru Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea. Anuntul SOC facut in urma cu cateva clipe

In urma cu cateva clipe, Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea au primit cea mai neagra veste din ultima perioada: vor ramane fara loc de munca. Productia ale carei vedete sunt va fi scoasa din grila.

Au plecat cu surle si trambite la un alt post TV, siguri ca noua productie le va aduce mai mult succes decat „MasterChef”, dar nu a fost nici pe departe asa. Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea au primit de curand cea mai proasta veste posibila: emisiunea lor va fi scoasa din grila.

Se pare ca emisiunea Hell's Kitchen a fost scoasa din grila

Se pare ca emisiunea Hell’s Kitchen a fost scoasa din grila

Se pare ca in spatele acestei decizii sta ratingul slab pe care l-a facut productia, aceasta nereusind sa se ridice la nivelul asteptarilor mai marilor din Antena 1.

S-a lansat in afaceri

De cateva zile, Chef Florin Dumitrescu a scos pe piata patru sortimente de sandvisuri si spera sa dea lovitura. Preparatele sale nu s-au bucurat insa de prea mare succes, clientii considerand ca retetele sunt „de pe Marte” si ca senvisurile au mai multa paine decat carne sau branza. Nu in ultimul rand, si pretul este unul destul de piperat.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *