Prostituatele, suparate foc pe Klaus Iohannis! Vezi ce a starnit furia acestora

Prostituatele care isi fac veacul pe drumul care duce din Bucuresti catre catre Sibiu sunt foc si para pe Klaus Iohannis, presedintele Romaniei.

Acestea spun ca in ultimul timp politistii si-au intetit raziile, mai ales atunci cand seful statului se deplaseaza catre Sibiu, acolo unde locuieste. Acesta a reusit sa curete drumul catre Sibiu de fetitele amatoare de sex pe bani, chiar daca nu a dat vreun ordin in acest sens. De cand a devenit presedinte, politistii au luat serios la puricat traseul pe care circula acesta, lucru care a starnit supararea prostituatelor. Potrivit surselor noastre, oamenii legii iau cu “asalt” traseul Bucuresti-Sibiu in fiecare weekend.

Politistii le-au stricat ploile prostituatelor

Politistii le-au stricat ploile prostituatelor

Klaus Iohannis merge des in weekend la Sibiu, iar politistii verifica traseul, lucru perfect normal. Numai ca acest lucru le-a stricat ploile prostituatelor si pestilor acestora, fetele fiind alungate de pe traseu. Unele dintre acestea spuneau ca oamenii legii  s-au pus si mai rau pe ele, avand in vedere ca-si agata clientii pe traseul pe care trece coloana oficiala”.Limuzina noua!

Seful statului merge destul de des la Sibiu

Seful statului merge destul de des la Sibiu

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara o limuzina in valoare de circa 80.000 de euro pentru transportul demnitarilor. Anuntul publicat de SPP pe internet nu mentioneaza care politician va beneficia de acest automobil, insa presa a scris ca este posibil ca masina sa-i fie atribuita seful statului. Si asta pentru ca va avea suporti pentru steag pe partile laterale.
Automobilul este o limuzina din clasa premium, cu tractiune integral. Potrivit caietului de sarcini, motorul, pe benzina, ofera o putere de cel putin 450 CP. Masina realizeaza o acceleraţie de la 0 la 100 km/h in cel mult 4,8 secunde, iar cutia de viteze este automata. Potrivit caietului de sarcini, limuzina va avea „scaune spate incalzite, ventilate cu funcţie masaj”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *