Pupu de la UPU…

CiuhodaruDupă ce a greşit socotelile şi a semnat condica de prezenţă şi la Spitalul de Urgenţe din Iaşi şi la Camera Deputaţilor, încasând bănişori din ambele părţi, doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, afectat serios în ultimul timp de munca printre etnobotanici, s-a prezentat la muncă şi de ziua lui. Nu în ambele locuri, ca în alte 151 de cazuri, ci doar la Spitalul de Urgenţe.

Şi atât de fericit a fost Doctoraşul cel Isteţ pentru faptul că a reuşit să intre în rând cu lumea, încât a bombardat redacţiile din Iaşi cu poze de la eveniment, dar şi cu o ştire învelită-n tortul primit de ziua lui, pe care scria “doctor şi primar”. “După 16 ani de urgenţe, ieşenii m-au onorat, rugându-mă de urgenţă (cum altfel? – n.r.) să le salvez şi viaţa de zi cu zi”, a fost anunţul patetic-triumfător al celui mai nou protejat al lui Felix.

Tortul lui Ciuhodaru, plătit din fondul de rulment al Partidului Conservator, l-a făcut să dea în diabet pe primarul Nichita care, prevăzător, anunţa încă de sâmbătă că este de acord ca alianţa PSD-PNL-PC să meargă pe liste comune doar la alegerile parlamentare, nu şi la cele locale. Mai exact, la alegerile pentru Primăria Iaşi, unde Doctoraşul cel Fâşneţ i-ar putea încurca apele, aşa cum i-a făcut-o şi senatorului Dan Cârlan, care a rămas cu boţul de mămăligă-n gât, sau liberalei (unii zic libertinei) Camelia Gavrilă, care a ajuns “ieşean de nota zece” doar în clasa în care preda ca dirigintă şi pe care i-a bătut de i-a ascultat cu stetoscopul în 2008, când s-au luptat pentru un loc în Camera Deputaţilor.

Sursele noastre de încredere din Piaţa Nicolina vorbesc, însă, şi despre o altă variantă gândită de Nichita pentru alegerile la Primărie din 2012, atunci când Doctoraşul cel Isteţ ar putea fi folosit pe post de iepuraş de tartorul pesedist. Astfel, Pupu de la UPU adună cât mai multe voturi de la babele cu hernie (care îl roagă încă de pe acuma să candideze “de urgenţă”), pe care i le pune apoi pe tavă actualului primar, în situaţia în care Nichita va intra în turul doi cu un candidat capabil să îl învingă.

Fraierul din spatele lui domn posibil viitor primar, la care i se vede o bucată de picior pansat, sunt EU!!! A fost supercaterincă la Urgenţe! Să te tot tai cu circularu’ de ziua lui Ciuhodaru. Şi el, şi asistentele au fost ultramega de gaşcă! Mi-au băgat tort şi lichior de piersici în perfuzii, până mi s-au umflat ochii ca la broaşte :). Doamne, ce-am mai râs cu toţii! Ne-am făcut şi poză cu o bătrânică arsă, pe care au uns-o infirmierii cu frişcă, după care am dansat “pinguinul” cu nişte electrocutaţi şi am aruncat cu petarde sub maşinile salvării.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *