Silicoane dacice

Ramona C., 48 de ani, casnică

„Stimată domnişoară Delia, mă bucur mult că am reuşit să vă prind. Vă admir foarte mult pentru tot ceea ce faceţi pentru noi, oamenii de rând, care ştim cât de greu se câştigă o pâine şi cum e să nu ai concediu de doi ani! Sunt bolnavă cu reumatismul şi mi-a prescris doctoriţa Fanapt, tablete injectabile, care costă 199 de lei trei tablete, în condiţiile în care eu am o pensie de 400 de ron, din care mai trebuie să plătesc şi Romtelecom! Şi toată ziua pe la televizor, dar şi în ziar la dumneavoastră, numai ţâţe şi cururi goale! Da’ cum se poate aşa ceva, în condiţiile în care eu nu mi-am mai luat o pereche de papuci de doi ani?! Să vă fie ruşine! Daţi-mi, vă rog, un sfat!”

Răspuns:

Stimată doamnă, îmi pare rău să vă găsesc atât de tristă. “Cururi” dăm pentru că asta ne cere publicul. Primim, zilnic, la redacţie, mailuri şi sms-uri în care ni se spune că sunt “prea puţine cururi pentru 16 pagini!” Clientul nostru, stăpânul nostru. În rest, pentru problema dumneavoastră, mă gândesc că e mai bine să reveniţi pe Risperidona. Merge şi Fanaptul la schizofrenie, dar eu ma împac mult mai bine cu Risperidone, comprimate filmate.

Romeo-Cezar Bădulescu, 33 de ani, contabil:

„Bună ziua, domnişoara Delia! Noi de ce ne-am unit cu Ţara Românească, în condiţiile în care Moldova era mai bogată? Unde sunt brăţările dacice şi de ce nu se recunoaşte că suntem centrul spiritual al Lumii?! Zamolxe!”

Răspuns:

Mafia, domnu’ Bădulescu. Era mafie şi-atunci, este şi-acum. Interesul universal e să ne ţină în neştiinţă cu orice preţ, ca să nu se activeze imensa putere a acestui popor. Voi spune mai multe la timpul potrivit…

Elena Chişăliţă, 21 de ani (studentă):

„Bună, Delia. Am citit în ziare că Nicoleta Luciu şi-a pus silicoane de un kilogram şi nu mai poate să doarmă pe burtă. Crezi că, dacă mi-aş pune botox, eu aş putea să dorm pe burtă? Precizez că îmi place foarte mult să dorm aşa.”

Răspuns:

Dragă Elena, depinde… Dacă îţi doreşti buze mai proeminente, dar vrei să continui să dormi pe burtă, cumpără botoxu’, pune-l în fund şi dormi pe burtă. Sau caută un prieten să-ţi umfle botul şi nu mai dai nici bani pe botox. Dar dormi pe burtă!

Niculae Holicob, 56 de ani, patron:

„Stimată redacţie, vreau să angajez un fierar betonist cu experienţă şi un manovar pentru săpat şanţuri. V-am spus, că poate vă interesează. Mulţumesc!”

Răspuns:

Domnu’ Nicolae, lăsaţi un număr de contact. Nu se ştie niciodată!
Şi eu vă mulţumesc tuturor pentru faptul că mi-aţi dat voie să vă fiu, încă o dată, atât de utilă. Un sfârşit de săptămână orgasmic vă doresc!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *