Răzvan şi Vidrea (ecranizare după MRU și Udrea)

Corespondenţa de război între Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea a umplut paginile publicaţiilor online. Ieşeanul creator al Forţei Civice a trimis deja două rachete online în bretonul lui Nuţi, care abia reuşeşte să se apere, replicând, la rândul ei, cu un ghemotoc de hârtie expediat stângaci din praştia neuronilor surprinşi de acest blitzkrieg epistolar. Pe scurt, MRU spune că Udrea are o influenţă profund toxică asupra dreptei româneşti şi o conjură să se retragă din politică. De partea cealaltă, Nuţi zice de MRU că e un oportunist şi profitor. Bârfa de Iaşi a aflat cum a fost declanşat acest conflict, punând mâna pe corespondenţa anterioară scrisorilor apărute în presă.

MRU: „Bună, Elena, ce mai faci? Dar Traian, ce mai face? Bine, sănătos? Sper să te văd weekendul ăsta la o mişcare în Herăstrău, mişcare populară, fireşte. Îţi citesc cu interes postările de pe Facebook, denotă o personalitate puternică, o femeie cu un potenţial intelectual prodigios. Cum spunea colegul Baconschi: „Elena, trebuie să fac eforturi monumentale să nu cad sub farmecul tău.” Chiar, oare ce-o mai face micul trădător? Te pup, am lăsat vita Kobe pe foc. Al tău, Mihăiţă.”

Elena Udrea: „Măi, Mihăiţă, ce să fac, numai probleme! Mi-am blocat fermoarul la un Vuitton şi trebuie să-l trimit la service-ul reprezentanţei din Milano. Nu-mi mai vorbi de Baconschi, că mă enervezi. N-ai văzut că şi bufonul celălalt, Papălapte de la Cluj, s-a trezit că vrea să plece din partid? Cică „Adio, PMP!” Oamenii ăştia chiar se simt complexaţi de personalitatea mea. Uite, de aia îmi place de tine, eşti un tip aşa de drăguţ, de intelectual, cu ochelarii tăi fini. Şi apoi, eşti credincios ca un pudel. Sper că nu ne laşi şi tu baltă, Bubico! Apropo, nu mai ai nişte unguent prin dulăpior? Mă mănâncă peste tot, de la presa asta mizeră. N-aş vrea să-l irit şi pe Traian. Muah, muah!”

MRU: „Ai văzut ce petardă am dat în presă? M-am legat de tine, te-am desfiinţat. Iartă-mă, dar aşa sunt zilele lungi de vară, plictisitoare. Simţeam nevoia să mâzgâlesc ceva. Cehov spunea că doar grafomanii şi fetele mari scriu vara. Unguent nu mai am, dar încearcă cu nişte cuburi de gheaţă. Sigur are Traian câteva prin birou. Te pup.”

Elena Udrea: „Da, am citit, foarte haios. Ţi-am dat şi un răspuns. Te superi dacă te-am făcut oportunist?”

MRU: „Ah, nu, oportunist sună chiar cool. Dar tu te superi că te-am făcut toxică?”

Elena Udrea: „Era să zic eu cine e toxică! Dă-o naibii, chiar nu ai nici o alifie?! Mă scarpin rău de tot, înnebunesc!”

MRU: „Mă faci mincinos? Ţi-am spus că n-am!”

Elena Udrea: „Las-o baltă! Nu eşti în stare de nimic!”

MRU: „Uite cine vorbeşte! Huo, cianuro!”

Elena Udrea: „Utecistule! Oportunistule! Tocilarule!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *