(R)Început de vară superbă, numai la „B Society”

Dacă aveţi o poftă teribilă de sushi sau dacă doriţi să încercaţi pentru prima dată acest fel de mâncare exotică trageţi o fugă până în centru, la „B Society”! Este singurul local în care găseşti cel mai bun sushi din oraş. Gustul autentic al acestui preparat se regăseşte în toate sortimentele propuse de local. Iar pentru vegetarieni, clubul vine cu o propunere interesantă: „vegetarian mix” care include opt „suhi rolls”, ghimbir, wasabi şi sos de soia.

„B” de la „buonissimo”

Cei mai puţini pretenţioşi au posibilitatea de a opta pentru sortimente culinare perfecte pentru o zi toridă de vară. Salată cu ton, grecească şi mediteraneană ori sandwich cu ton, somon şi pui sunt specialităţile care vă vor încânta papilele gustative.

În bucătăria „B Society” se mai pot găsi şi platouri cu sortimente proaspete de fructe, legume şi chiar brânzeturi. Iar după aceste delicatese lejere de vară, un desert proaspăt şi gustos va încheia festinul culinar. Aici aveţi posibilitatea de a alege între diferitele sortimente de clătite şi îngheţată.

Un început de zi perfect, la „B”

Vă puteţi bucura de toate acestea într-o locaţie elegantă şi ferită de căldura dogoritoare a soarelui de vară. Canapelele albe şi design-ul elegant al cafenelei vă invită să luaţi o mică pauză într-o atmosferă elegantă şi liniştită. Localul devine o oază de linişte şi anti-stress în calvarul nebunesc de afară.

Şi pentru că sunt matinali şi ţin cont de programul tău, cei de la  „B Society” îşi deschid porţile încă de la 8 dimineaţa, ora perfectă la care poţi veni să îţi savurezi cafeaua…exact aşa cum îţi doreşti. Şi, în plus, vei primi şi un croisant savuros.

Seara, cei de la „B” ţin deschis până la ultimul client, iar, dacă nimereşti într-o zi de miercuri, ai posibilitatea de a te destinde alături de prieteni la o seară de karaoke.

O seară unică

Fii vedeta grupului tău de prieteni şi afirmă-te! MC Abdul va fi acolo pentru a te ajuta să îţi faci încălzirea şi să îţi intri în rol.

Noaptea târziu după ora două, în weekend, cafeneaua devine club. Bartender-ii se vor ocupa de show-ul de bar, dar şi de băutura fină comandată. Clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi, având la dispoziţie peste 200 de sortimente de cocktailuri. Amfitrionii petrecerii vor fi binecunoscuţii Hari malaysianul şi prietenul său monden, Vlad Baba.  Intră în „lumea B” cu cei mai tari DJ şi cea mai bună muzică într-o serie de „after hours (r)evolution”!

Localul îl găsiţi uşor. Este amplasat strategic, în apropierea Poliţiei Municipiului Iaşi, deci, puteţi avea certitudinea că …sunteţi în siguranţă!

Vara asta fă parte din „B Society”! Just B… there! Merită.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *