Amante şi amanţi (serie nouă)

Victor Chirilă şi Constantin Simirad

Victor Chirilă şi Constantin Simirad

După ce toată lumea ştie despre minorele lui Victor Chirilă sau despre Ilona lui Costel Adăscăliţei, iată că a venit momentul ca tripleta să se încheie prin apariţia ultimei amante în mijlocul executivului Consiliului Judeţean Iaşi. Aceasta aparţine, nici mai mult nici mai puţin, decât lui… Constantin Simirad.

Ana-Maria-Bajura

Ana Maria Bajura

Când toţi spuneau sarcastic că moşul Simirad se retrage după-amiaza la somn, în biroul său de la etajul unu al Casei Pătrate, ei bine, el se retrăgea în birou cu…Ana Maria Bajura, nimeni alta decât fosta secretară a lui Dragomir Tomaşeschi.

Dezvăluirea aparţine celor doi vicepreşedinţi, care au anunţat, la începutul săptămânii, că Simirad a fost înregistrat în birou cu aceasta. Nu se ştie în ce posturi, dar ar fi demne de aflat condiţiile, mai ales că Simirad a declarat în plenul Consiliului Judeţean că cel mai mare regret al său din perioada cât a fost ambasador în Cuba a fost acela că este impotent.

Simirad-cu-mana-pe-Bajura

Simirad cu mana pe Bajura

„Ştim de mai mult timp că moşul Simirad bibileşte ceva la o domnişoară da nu am avut nici o probă până în acest moment. Acum avem caseta. Am râs cu sughiţuri când am văzut-o. Câtă imaginaţie, câtă precizie! La 70 de ani nu-i tremură limba deloc”, a spus Victor Chirilă.

Aflat că a fost desconspirat, Simirad a ieşit ca un taur comunal la atac.

„I-am lăsat să-şi facă de cap şi cu minore şi cu babe. Pe Costel l-am lăsat să-şi aducă amanta aici ca să nu mai umble pe coclauri şi să nu-mi vină la serviciu. Pe celălalt l-am îngăduit când îl mai prindeam cu mâna pe sub fuste. Parcă erau turbaţi domnule! Până şi la secretarele lor se dădeau. De aia le-am lăsat-o pe cea mai bătrână. A plecat şi aia. Totul, însă, până la Ancuţa. Nu ştiu ei ce mocneşte în sufletul meu acu’. Cum pot să fie atât de pârdalnici? Noi nu făceam nimic. Ea îmi mai aducea câte un pahar cu apă şi eu o plăteam. E anormal să-ţi fie sete?”, a declarat Simirad.

Morala: De ce ţi-e sete nu scapi!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *