Rolls-Royce investeşte la Miroslava

Dan Nita

Dan Nita

Renumita companie Rolls-Royce şi-a anunţat intenţia de a investi în Iaşi. Ca şi în cazul Timişoarei, oraşul nostru ar putea fi gazda unei noi uzine de motoare ale marelui producător american.

Prefectul Dragomir Tomaşeschi s-a întâlnit cu reprezentanţii firmelor ONCO şi BMT, colaboratori cu firma Rolls Royce România, care şi-au exprimat intenţia de a construi o fabrică în comuna Miroslava.

“Cei de la Rolls-Royce vor să-şi extindă producţia. Ştim că Miroslava are rezervate sute de hectare pentru sectorul industrial. Am discutat si cu primarul Dan Niţă despre necesitatea ca această comună să pună la dispoziţia investitorilor terenul necesar. Este o oportunitate de care trebuie să ţinem cont”, a spus prefectul.

Conform ONCO şi BMT, fabrica va fi pentru producţia de geamuri şi componente ale motoarelor de avion. Cel mai probabil, va fi construită pe un teren aflat lângă alt mare producător american – Delphi

„Noi am prezentat oportunităţile pe care un investitor le are la Miroslava. BMT are deja nişte investiţii în zonă şi doreşte să se extindă, folosind forţa de muncă ieşeană. Le-am transmis că suntem deschişi la colaborare şi că putem să-i punem la dispoziţie un teren”, declară Dan Niţă, primarul comunei Miroslava.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *