Românul condamnat la moarte în Malaysia i-a cerut lui Becali 90.000 de euro ca să scape de pedeapsă. Ce răspuns a primit

Românul condamnat la moarte în Malaysia, pentru trafic de droguri, i-a cerut lui Gigi Becali 90.000 de euro, pentru a scăpa de închisoare sau pentru a primit clemenţă din partea judecătorilor.

Ionuţ Gologan susţine că are nevoie de 90.000 de euro, pentru a plăti un avocat care să-l ajute să scape de închisoare sau să primească o pedeapsă mai blândă. Românul, condamnat la moarte pentru trafic de droguri, i-a cerut această sumă lui Gigi Becali, care i-a mai trimis, în urmă cu aproape două luni, 3.000 de euro.

Latifundiarul din Pipera a pus câteva condiţii pentru a da această sumă mare de bani, iar Ionuţ Gologan s-a cam descurajat. Cu alte cuvinte, Becali i-a spus că îi va da doar 5.000 de euro, iar restul sumei după ce va fi sigur că avocatul câştigă procesul.

„Aici, în Malaysia, n-am auzit de nimeni să plătească aşa. Dar, nu-i nicio problemă. Mergem cu Dumnezeu înainte şi o să reuşim. Până la urmă o să reuşim!”, a spus Ionuţ Gologan, după ce a auzit propunerea latifundiarului din Pipera.

Întrebat de ce râdea în momentul în care a auzit sentinţa (condamnare la moarte), tânărul de 24 de ani a avut un răspuns cel puţin ciudat. ”Ce puteam să fac, să plâng? Nu mai aveam putere să plâng. Am ieşit din instanţă, i-am înjurat pe ofiţerul care m-a arestat şi pe procuror. I-am înjurat pe limba lor, să fie bucuroşi că m-au trimis la moarte. Şi când am văzut televiziunea am zis: «Bucuraţi-vă, frate. M-aţi trimis la moarte, ce să vă fac?!…». Iar după câteva ore, când am fost mutat la închisoare, a venit un fotograf care a vrut să-mi ia poza (n.r. – imagine cu el) şi n-am vrut să i-o dau. La câţiva centimetri nu i-am dat camera jos, am vrut să-l lovesc, dar s-a ferit. Practic, atunci, pentru mine s-a schimbat totul la 180 de grade. Dar totuşi m-am rugat la Dumnezeu şi am încercat să fiu puternic. (…) Acum sper să-mi primesc din nou şansa de a fi liber. Iar atunci când voi fi liber, poate o să am şi eu anumite oportunităţi. Mai ales că eu cunosc două limbi străine: engleza şi malaysiana. Şi poate Dumnezeu o să-mi ajute şi, atunci când o să fiu liber, o să reuşesc să pornesc o viaţă mai bună pe picioarele mele. Acum eu doar îmi imaginez”, a mai spus el, pentru ziarul Ring.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *