IULIANA LUCIU face lumină în cazul dispariţie părintelui său: „Tatăl meu…”

După ce în weekend toată presa a scris că Ion Luciu, tatăl surorilor Iuliana şi Nicoleta, a fi dispărut fără urmă de câteva zile, fiica sa mai mică a hotărât să facă lumină în acest caz.

Chiar dacă uşa apartamentului unde locuieşte bărbatul avea semne de intrare prin efracţie, Iuliana a ţinut să liniştească pe toată lumea. „Nu s-a întâmplat nimic. Să stea toată lumea liniştită.”, a declarat vedeta la o emisiune TV.

on Luciu, tatăl Nicoletei şi Iulianei Luci spunea înainte de Paşte că starea sa de sănătate nu este bună şi nu crede că mai poate lupta cu boala Bărbatul este bolnav de ciroză hepatică şi crede că nu va mai rezista mult în faţa maladiei.

„Sunt nasol cu sănătatea. Am de toate, sunt foarte bolnav. Nu ştiu dacă mă mai apucă Paştele. Degeaba mă duc la medic, nu are ce să-mi mai facă. Am ciroză din cauza supărărilor, am de 20 de ani ciroză. Nu îmi e ruşine de dumneavoastră să spun. Nu am bani, nu am nimic. Iuliana îmi zice că nu are bani. Nu îmi dă nimic. Eu sunt marginalizat de copii, să ştie toată presa lucrul ăsta”, ne declara atunci Ion Luciu.

În ultimii ani, Ion Luciu şi-a acuzat fiicele, pe Nicoleta şi Iuliana, că l-au părăsit şi că nu îl ajută cu nimic, lăsându-l să moară de foame. Anul trecut, cele două au decis să îi mai dea o şansă tatălui lor. Aşa că, i-au cumpărat acestuia toate cele necesare şi au mers să îl viziteze. Atunci, ei au făcut un pact. Ion Luciu a promis că nu mai bea, iar surorile Luciu i-au promis părintelui lor că îl vor sprijini financiar.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *