Să vedem cât eşti de Grozav(u)!

Leo Grozavu

Leo Grozavu

Plecarea lui Grigore Sichitiu de la cârma clubului CSMU Poli Iaşi a lăsat un loc extrem de important în organigrama clubului.

Şi cum la noi locul unei persoane poate fi luată de mai mulţi, aşa s-a întâmplat şi la gruparea din dealul Copoului.

După o tatonare de câteva săptămâni, fostul jucător al lui Dinamo şi al Ceahlăului Piatra Neamţ, Leo Grozavu, a bătut palma cu şefii Comitetului Director şi este noul manager general al grupării ieşene.

Acestă numire a fost însă însoţită şi de alte numiri în fruntea clubului ieşean. Astfel, fostul vicepreşedinte al clubului, Mircea Ursu, va ocupa funcţia de preşedinte executiv, iar Cristian Stărică, nimeni altul decât ultimul şef al defunctei Politehnica Iaşi, se va ocupa de latura administrativă a clubului din dealul Copoului.

Un singur ţel, promovarea!

Încă de la prima conferinţă de presă, susţinută în calitate de manager general, Leo Grozavu a spus foarte clar că obiectivul său este promovarea echipei în sezonul următor.

„Am venit la Iaşi pentru un singur obiectiv: promovarea în Liga I! La nivel declarativ, am primit asigurări din partea tuturor că voi fi sprijinit, sper ca acest lucru să se vadă şi în fapte. Iaşul trebuie să revină pe prima scenă fotbalistică a ţării şi noi toţi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru! Mandatul meu începe oficial în campionatul următor“, a spus Leo Grozavu.

Noul şef al grupării ieşene a mai precizat că, mai mult ca sigur, Iaşul va reveni în prima serie a ligii secunde în sezonul următor.

„Avem semnale că în sezonul următor Iaşul va evolua în prima serie a ligii a doua. Nu putem spune sigur dacă aşa va fi, pentru că nu se ştie încă ce echipe retrogradează, dar eu cred că vom putea evolua în prima serie. Nu ştiu dacă acest lcuru este bun sau nu pentru noi. Rămâne de văzut“, a precizat noul şef al CSMU Poli Iaşi.

Falub, pe făraş!

Venirea unui nou conducător la echipă ar putea coincide cu plecarea antrenorului Adrian Falub, care a reuşit multe lucruri bune în această ediţie de campionat, foarte tensionată în dealul Copoului.

Cel puţin aşa a lăsat de înţeles Leo Grozavu, care a spus că la finalul actualei ediţii de campionat se va trage linie şi se va vedea exact cine va conduce echipa în sezonul umător.

„La final, vom trage linie şi vom face o analiză a băncii tehnice şi vom decide ce antrenor vom avea în noua ediţie de campionat. Pe Adrian Falub îl recomandă rezultatele, dar este prematur să discutăm despre banca tehnică. Este posibil orice!“, a zis laconic Grozavu.

Plecarea lui Falub de la Iaşi a fost recunoscută indirect chiar şi de antrenor, care a spus că ideile sale despre fotbal nu coincid cu cele ale conducerii:

„Văzând ultimele declaraţii date de oficialii clubului, cred că ideile mele legate de fotbal nu par a corespunde cu ale altor persoane din club. În aceste condiţii, cred că este mai bine să renunţ eu! Am încercat să vorbesc în ultima perioadă cu domnul primar, pentru a-i spune de intenţia mea, însă nu am reuşit să iau legătura cu dânsul“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *