Scandal urias provocat de doi fotbalisti ai lui Manchester United: i-au oferit 10 mii de lire unei tinere pentru sex!

Andreas Pereira si Paddy McNair, doi tineri promovati in acest sezon la prima echipa a lui United de antrenorul Louis Van Gaal, au provocat un scandal urias in Anglia
•Cei doi i-au oferit unei tinere 10 mii de lire pentru o partida de sex
•Mesajele au ajuns in presa tabloida

Andreas Pereira si Paddy McNair, fotbalisti care au debutat deja in tricoul primei echipe a lui United in Premier League si care au semnat contracte importante pentru doi jucatori de varsta lor, tin paginile tabloidelor britanice.

scandal-la-united_1

Doi doi fotbalisti i-au oferit 10 mii de lire unei tinere de 19 ani pentru o partida de sex in trei, dupa ce au cunoscut-o la o petrecere.

Mai mult, Pereira a mai incercat sa o cheme pe tanara la el acasa, dar aceasta l-a refuzat, spunand ca este hartuita de acesta.

„Am cazut de pe scaun cand am citit mesajul. Ce fel de barbat poate sa faca asa ceva? Este extrem, extrem de insultator”, a spus tanara Kelly McKinney.

„Vom avea grija de tine. Vrei? Cat? Spune-mi. Iti dam cate 5 mii de lire fiecare”, i-a scris fotbalistul.

Pentru moment, Manchester United nu a oferit nicio pozitie oficiala, dar presa engleza noteaza ca cei doi fotbalisti vor fi exclusi de Louis Van Gaal, cel care a vorbit in termeni foarte buni despre ei inainte de scandal.

„Cand ai 19 ani si joci deja la Manchester United, inseamna ca ai mult talent. Altfel nu ai fi aici. Sunt foarte fericit ca ii am la echipa”, spunea Van Gaal in urma cu cateva saptamani.

Impresarul lui Pereira a oferit o pozitie dura, spunand ca fotbalistul nu isi va cere scuze pentru gestul sau: „Este tanar si este singur, poate sa faca sex cu cine vrea el. Trebuie sa-si ceara scuze pentru asta?”, a spus Leo Scheinkman.

De serviciile lui Andreas Pereira s-a interesat in ultimul timp si PSG, scrie Daily Mail.

Andreas Pereira a jucat pentru nationalele de juniori ale Belgiei si Braziliei. Acesta detine cetatenia braziliana, desi a fost nascut in Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *